סנדל ממולא קל של בריאן
הסנדל הממולא הקל של בריאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1238 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו תערובת מלית לחם בטעם עוף, תבלין קייג'ון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. דג סנדל ממולא, דג סנדל ממולא, ו דג סנדל ממולא דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
הנח את הדג בצד האפל למעלה. בצע חתך ליד עמוד השדרה משני הצדדים, לעצור לפני הראש והזנב. להחליק את הסכין בין הבשר ועמוד השדרה ולהפעיל את הסכין במורד הצלעות משני צידי עמוד השדרה.
ממיסים 1/2 כוס חמאה במחבת מעל חום בינוני.
מטגנים את הבצל והסלרי בחמאה עד רך.
מניחים את המילוי לערבב לתוך קערה, ומערבבים את הבצל והסלרי לתוכו יחד עם החמאה במחבת.
מערבבים את הסרטן והשרימפס עם המיצים שלהם, מוסיפים קצת יותר נוזלי, או יותר מלית כדי לקבל עקביות טובה.
ממיסים את שאר החמאה, ומברישים חלק ממנה על דף עוגיות. דחוף את תערובת המילוי לכיסים של הסנדל, והנח את הדג המפוחלץ על גיליון העוגיות.
להבריש את החלק החיצוני של הדגים עם חמאה מומסת, ומתבלים עם המפרץ הישן ואם תרצה, תיבול Cajun.
אופים במשך כ 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, או רק עד פתיתי הסנדל בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.