קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סנדלר דובדבן אוכמניות

סנדלר דובדבן אוכמניות
סנדלר דובדבן אוכמניות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 230 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא זול מאוד מתכון לחובבי האוכל הדרומי. אם יש לכם קינמון טחון, אוכמניות, מילוי פאי דובדבנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם כפית ציון 22%, המנה הזו לא כל כך מעולה. נסו סנדלר אוכמניות, סנדלר אוכמניות, ו סנדלר אוכמניות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר גדול שלבו את מילוי הפשטידה, האוכמניות והקינמון. מבשלים על אש בינונית עד שהתערובת מבעבעת, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
מילוי פאימילוי פאי
קינמוןקינמון
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
יוצקים לתוך משומן 11-ב. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
בקערה קטנה שלבו את הסוכר והקינמון. טובלים ביסקוויטים בחמאה ואז בקינמון-סוכר. מסדרים ביסקוויטים סביב קצוות המנה; מפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
קינמוןקינמון
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
סוכרסוכר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מגישים חם.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. אתה יכול לנסות דומיין לסורה יבש קובי קלאסי ריזלינג. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
דומיין לסורה יבש קובי קלאסיק ריזלינג
דומיין לסורה יבש קובי קלאסיק ריזלינג
מיץ ריזלינג של דומיין לסורה מותסס 100% במיכלי נירוסטה. בעוד על ליס שלה, היין הוא עורר ביד (ב שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. לריזלינג היבש הזה יש ריחות של פריחת הדרים וגרידת לימון, בשכבות על החיך עם רמזים לאגס. ריזלינג זה משתלב היטב עם אמנדין פורל, צדפות גולמיות והוא אפריטיף מקסים.