קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

סנדלר האפרסק של איווה

סנדלר האפרסק של איווה
סנדלר האפרסק של איווה הוא קינוח שמגיש 12. מתבוננים בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 192 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-5 גרם שומן למנה. תמורת 54 סנט למנה, מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, עד 8 אפרסקים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון לא יקר לחובבי האוכל הדרומי. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 16%, וזה די גרוע. נסו את סלט האפונה של סבתא איווה, סנדלר אפרסק מיושן (AKA פאזל אפרסק), וסנדלר אפרסק לשניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלבו אפרסקים, עמילן תירס וסוכר; מניחים בתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. לקרום מערבבים בקערה קמח, חלמונים, חמאה, אבקת אפייה וסוכר. מקפלים בעדינות את החלבונים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מורחים על אפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
3
אופים ב-375 מעלות כ-45 דקות או עד שהפרי מבעבע בקצוות והחלק העליון מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel

סנדלר בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, יין מבעבע ופורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-47 דולר.
Ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
תערובת: 82% שרדונה, 16.5% פינו נירו, 1.5% פינו ביאנקו