סנדלר האפרסק של איווה
סנדלר האפרסק של איווה הוא קינוח שמגיש 12. מתבוננים בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 192 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-5 גרם שומן למנה. תמורת 54 סנט למנה, מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, עד 8 אפרסקים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון לא יקר לחובבי האוכל הדרומי. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 16%, וזה די גרוע. נסו את סלט האפונה של סבתא איווה, סנדלר אפרסק מיושן (AKA פאזל אפרסק), וסנדלר אפרסק לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
שלבו אפרסקים, עמילן תירס וסוכר; מניחים בתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. לקרום מערבבים בקערה קמח, חלמונים, חמאה, אבקת אפייה וסוכר. מקפלים בעדינות את החלבונים.
אופים ב-375 מעלות כ-45 דקות או עד שהפרי מבעבע בקצוות והחלק העליון מזהיב.
יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel
סנדלר בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, יין מבעבע ופורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-47 דולר.
![Ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45]()
Ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
תערובת: 82% שרדונה, 16.5% פינו נירו, 1.5% פינו ביאנקו