מנגל בסגנון סנטה מריה Tri-Tip עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1005 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם עגבניות שרי, פלפל, פטרוזיליה שטוחהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. נסו בסגנון סנטה מריה Tri-Tip, בסגנון סנטה מריה Tri-Tip, ו סנטה מריה סגנון Tri טיפ (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 2 כוסות צ ' יפס אלון אדום, ספוג במים לפחות 2 שעות, כגון המותג של Susy Q
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
בקערה קטנה, מערבבים את השום המגורען, המלח והפלפלפל יחד ומשפשפים את כל הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
בואו לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר.
5
הכן גריל פחם לחום בינוני-גבוה ישיר ועקיף.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
מוסיפים את הצ ' יפס כ -30 דקות לפני צולה את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
כוונו את התלת-עפעף מעל חום ישיר, צד-שומן כלפי מעלה, וצרוב עד להשחמה יפה, כ -10 דקות. הפוך וצרוב בצד השני.
8
הזז את הטרי-טיפ מעל אזור החום העקיף, כיסוי וגריל עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר רושם 130 מעלות F, 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולבים
9
להעביר את הבשר ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 15 דקות. חותכים את הבשר על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
10
מגישים עם סנטה מריה Pinquito שעועית להתענג, תבלין עגבניות ולחם צרפתי בגריל.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתי
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
11
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד חום זהוב והשומן שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
13
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
14
מוסיפים את poblano ובצל לשומן בייקון במחבת ומבשלים עד רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
גבינת חלב פרה מיושנת
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מוסיפים את השעועית וקותלי חזיר ומבשלים עד שהתחממו. מתבלים במלח כשר ופלפל שחור טחון טרי. לשים לתוך קערת הגשה העליון עם עלי כוסברה או פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
16
מחממים את הגריל לחום ישיר גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
17
לזרוק את העגבניות עם שמן קנולה, מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לסל גריל. גריל, לזרוק פעם או פעמיים, עד חרוך מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
18
הסר את העגבניות לקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
19
מוסיפים את הפטרוזיליה או כוסברה, שמן זית, רסק שום, צ ' ילי ובצל. מערבבים לשלב ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות
20
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
21
מחית את החמאה, השום וקצת מלח ופלפל במרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
22
מברשת את הצד לחתוך של הלחם בקלילות עם שמן מתבלים עם מלח ופלפל. גריל הלחם, לחתוך בצד למטה, עד חום זהוב. תתהפך ותמשיך לבשל עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
23
הסר מן הגריל, למרוח עם חמאת שום לחתוך כל חצי ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שום
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
24
שים את החתיכות על מגש ולפזר עלי פטרוזיליה על החלק העליון.