קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות5
ציון בריאות2
מגזין

סנטה מריה סגנון Tri טיפ

סנטה מריה סגנון Tri טיפ
גשו לסופר וקנו צלי תלת-פסי, אורגנו, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בסגנון סנטה מריה Tri-Tip, בסגנון סנטה מריה Tri-Tip, ו סנטה מריה סגנון Tri טיפ.

הוראות

1
מערבבים את החומרים לשפשף יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את הצלי במחבת צלייה או מחבת אפייה עם קצוות (זה יעזור לשמור על לשפשף מלקבל בכל רחבי הרצפה).
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מפזרים את לשפשף על הבשר מכל הצדדים, ולעסות את לשפשף לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
לכסות ולתת לשבת ב טמפ חדר במשך שעה. מכסים את הצלי בנייר כסף או ניילון לעטוף ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך שעה כדי לקחת את הצינה ולאפשר לשפשף לעבוד הקסם שלה על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
הכן גריל: הכן את הגריל שלך לחום ישיר חם בצד אחד, וחום עקיף בצד השני. (אגב, אם אתה עובד עם גריל עץ ירה, סנטה מריה ברביקיו באופן מסורתי משתמש עץ אלון אדום.)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
לצרוב את הצלי מכל הצדדים, 3-4 דקות לכל צד. בזהירות לצפות את הצלי במהלך תהליך זה כמו צד אחד של הצלי הוא בדרך כלל די שומן, כמו השומן מתחמם זה יכול לטפטף למטה ולגרום התלקחויות. שמור נע tri-קצה הרחק הלהבה אם התלקחויות להתרחש.
7
הזז צלי לצד מגניב של הגריל, צד השומן למעלה: ברגע שהטריי-טיפ נצרב מכל הצדדים, הזז אותו מחום ישיר והנח אותו בצד השמן על מתלה הגריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
אם אתה משתמש בגריל גז עם מתלה העליון, אני ממליץ למקם את הצלי על המדף, עם מגש אלומיניום על המדף התחתון מתחת כדי לתפוס את טפטוף השומן.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
אם אתה צלייה על פחם או עץ, ייתכן שתרצה להפוך את הצלי על כל כמה דקות, לחימום אפילו יותר.
10
נסה לשמור על טמפרטורת גריל של 121° עד300.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מכסים כדי לסיים את הבישול: מכסים את הגריל ומבשלים עד לטמפרטורה של הפנים של הקצה המשולש מגיע 49° עבור צלי נדיר,130 עבור בינוני-נדיר ו140 עבור בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
בשלב זה הבשר ייקח בין 20 ל 40 דקות לבשל, תלוי כמה חם הגריל שלך, כמה טוב אתה רוצה את זה, ואת גודל החתך.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
שים לב שהטמפרטורה הפנימית תמשיך לעלות לפחות 5 ° F לאחר שתוריד את הצלי מהחום.
14
אוהל צלי עם רדיד כדי לתת לו לנוח: ברגע הצלי מגיע לטמפרטורה, להסיר אותו מן הגריל ולתת לו לנוח, בגסות רופף עם נייר, במשך 10-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
15
חותכים על פני התבואה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה