קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות5
ציון בריאות2
מגזין

סנטה מריה סגנון Tri טיפ

סנטה מריה סגנון Tri טיפ
גשו לסופר וקנו צלי תלת-פסי, אורגנו, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בסגנון סנטה מריה Tri-Tip, בסגנון סנטה מריה Tri-Tip, ו סנטה מריה סגנון Tri טיפ.

הוראות

1
מערבבים את החומרים לשפשף יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את הצלי במחבת צלייה או מחבת אפייה עם קצוות (זה יעזור לשמור על לשפשף מלקבל בכל רחבי הרצפה).
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מפזרים את לשפשף על הבשר מכל הצדדים, ולעסות את לשפשף לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
לכסות ולתת לשבת ב טמפ חדר במשך שעה. מכסים את הצלי בנייר כסף או ניילון לעטוף ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך שעה כדי לקחת את הצינה ולאפשר לשפשף לעבוד הקסם שלה על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
הכן גריל: הכן את הגריל שלך לחום ישיר חם בצד אחד, וחום עקיף בצד השני. (אגב, אם אתה עובד עם גריל עץ ירה, סנטה מריה ברביקיו באופן מסורתי משתמש עץ אלון אדום.)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
לצרוב את הצלי מכל הצדדים, 3-4 דקות לכל צד. בזהירות לצפות את הצלי במהלך תהליך זה כמו צד אחד של הצלי הוא בדרך כלל די שומן, כמו השומן מתחמם זה יכול לטפטף למטה ולגרום התלקחויות. שמור נע tri-קצה הרחק הלהבה אם התלקחויות להתרחש.
7
הזז צלי לצד מגניב של הגריל, צד השומן למעלה: ברגע שהטריי-טיפ נצרב מכל הצדדים, הזז אותו מחום ישיר והנח אותו בצד השמן על מתלה הגריל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
אם אתה משתמש בגריל גז עם מתלה העליון, אני ממליץ למקם את הצלי על המדף, עם מגש אלומיניום על המדף התחתון מתחת כדי לתפוס את טפטוף השומן.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
אם אתה צלייה על פחם או עץ, ייתכן שתרצה להפוך את הצלי על כל כמה דקות, לחימום אפילו יותר.
10
נסה לשמור על טמפרטורת גריל של 121° עד300.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
11
מכסים כדי לסיים את הבישול: מכסים את הגריל ומבשלים עד לטמפרטורה של הפנים של הקצה המשולש מגיע 49° עבור צלי נדיר,130 עבור בינוני-נדיר ו140 עבור בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
12
בשלב זה הבשר ייקח בין 20 ל 40 דקות לבשל, תלוי כמה חם הגריל שלך, כמה טוב אתה רוצה את זה, ואת גודל החתך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
13
שים לב שהטמפרטורה הפנימית תמשיך לעלות לפחות 5 ° F לאחר שתוריד את הצלי מהחום.
14
אוהל צלי עם רדיד כדי לתת לו לנוח: ברגע הצלי מגיע לטמפרטורה, להסיר אותו מן הגריל ולתת לו לנוח, בגסות רופף עם נייר, במשך 10-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
15
חותכים על פני התבואה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה