סנטה מריה סגנון Tri טיפ
גשו לסופר וקנו צלי תלת-פסי, אורגנו, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בסגנון סנטה מריה Tri-Tip, בסגנון סנטה מריה Tri-Tip, ו סנטה מריה סגנון Tri טיפ.
הוראות
מערבבים את החומרים לשפשף יחד בקערה.
מניחים את הצלי במחבת צלייה או מחבת אפייה עם קצוות (זה יעזור לשמור על לשפשף מלקבל בכל רחבי הרצפה).
מפזרים את לשפשף על הבשר מכל הצדדים, ולעסות את לשפשף לתוך הבשר.
לכסות ולתת לשבת ב טמפ חדר במשך שעה. מכסים את הצלי בנייר כסף או ניילון לעטוף ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך שעה כדי לקחת את הצינה ולאפשר לשפשף לעבוד הקסם שלה על הצלי.
הכן גריל: הכן את הגריל שלך לחום ישיר חם בצד אחד, וחום עקיף בצד השני. (אגב, אם אתה עובד עם גריל עץ ירה, סנטה מריה ברביקיו באופן מסורתי משתמש עץ אלון אדום.)
לצרוב את הצלי מכל הצדדים, 3-4 דקות לכל צד. בזהירות לצפות את הצלי במהלך תהליך זה כמו צד אחד של הצלי הוא בדרך כלל די שומן, כמו השומן מתחמם זה יכול לטפטף למטה ולגרום התלקחויות. שמור נע tri-קצה הרחק הלהבה אם התלקחויות להתרחש.
הזז צלי לצד מגניב של הגריל, צד השומן למעלה: ברגע שהטריי-טיפ נצרב מכל הצדדים, הזז אותו מחום ישיר והנח אותו בצד השמן על מתלה הגריל.
אם אתה משתמש בגריל גז עם מתלה העליון, אני ממליץ למקם את הצלי על המדף, עם מגש אלומיניום על המדף התחתון מתחת כדי לתפוס את טפטוף השומן.
אם אתה צלייה על פחם או עץ, ייתכן שתרצה להפוך את הצלי על כל כמה דקות, לחימום אפילו יותר.
נסה לשמור על טמפרטורת גריל של 121° עד300.
מכסים כדי לסיים את הבישול: מכסים את הגריל ומבשלים עד לטמפרטורה של הפנים של הקצה המשולש מגיע 49° עבור צלי נדיר,130 עבור בינוני-נדיר ו140 עבור בינוני.
בשלב זה הבשר ייקח בין 20 ל 40 דקות לבשל, תלוי כמה חם הגריל שלך, כמה טוב אתה רוצה את זה, ואת גודל החתך.
שים לב שהטמפרטורה הפנימית תמשיך לעלות לפחות 5 ° F לאחר שתוריד את הצלי מהחום.
אוהל צלי עם רדיד כדי לתת לו לנוח: ברגע הצלי מגיע לטמפרטורה, להסיר אותו מן הגריל ולתת לו לנוח, בגסות רופף עם נייר, במשך 10-15 דקות.
חותכים על פני התבואה לשרת.