לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ספגטי וקציצות איטלקיות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 485 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.72 דולר למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם מלח, לחם בן יום, רסק עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. נסו קציצות ספגטי איטלקיות, ספגטי עם קציצות איטלקיות, ו רוטב ספגטי איטלקי עם כדורי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי שלבו את העגבניות, רסק העגבניות, 1 כוס מים, בצל, סוכר, אורגנו, עלה דפנה ו 1/2 כפית כל אחד ממלח, שום ופלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי, למשך 1-1 / 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
בינתיים משרים לחם במים שנותרו. לסחוט עודף לחות. בקערה גדולה שלבו את הלחם, הביצים, גבינת הפרמזן, הפטרוזיליה ושאר המלח, השום והפלפל. מפוררים בשר על תערובת ומערבבים היטב. מעצבים לשלושים ושש 1-1 / 2 אינץ'. קציצות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים קציצות על רשת בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
אופים, ללא כיסוי, ב 400 מעלות למשך 20 דקות או עד שכבר לא ורוד; מסננים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מעבירים לרוטב ספגטי. מבשלים, ללא כיסוי, עד לחימום, תוך ערבוב מדי פעם. מחק עלה דפנה.