ספגטי איטלקי וקציצות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ספגטי וקציצות איטלקיות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 485 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.72 דולר למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם מלח, לחם בן יום, רסק עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. נסו קציצות ספגטי איטלקיות, ספגטי עם קציצות איטלקיות, ו רוטב ספגטי איטלקי עם כדורי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי שלבו את העגבניות, רסק העגבניות, 1 כוס מים, בצל, סוכר, אורגנו, עלה דפנה ו 1/2 כפית כל אחד ממלח, שום ופלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי, למשך 1-1 / 4 שעות.
בינתיים משרים לחם במים שנותרו. לסחוט עודף לחות. בקערה גדולה שלבו את הלחם, הביצים, גבינת הפרמזן, הפטרוזיליה ושאר המלח, השום והפלפל. מפוררים בשר על תערובת ומערבבים היטב. מעצבים לשלושים ושש 1-1 / 2 אינץ'. קציצות.
מניחים קציצות על רשת בתבנית אפייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, ב 400 מעלות למשך 20 דקות או עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מעבירים לרוטב ספגטי. מבשלים, ללא כיסוי, עד לחימום, תוך ערבוב מדי פעם. מחק עלה דפנה.
מגישים עם ספגטי עם פרמזן נוסף אם רוצים.