תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל ספגטי Alla בולונז. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1103 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי דפנה, פטריות, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. 554 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכונים דומים: Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), Papardelle אלה בולונז, ו Ragù Alla Bolognese עם פטוצ'יני.
הוראות
1
דופק את הבצל, גזר, סלרי, שום ופטריות במעבד מזון יחד עם השמן.מבשלים את הבשר הטחון בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד חום בכל רחבי ניקוז ולהניח בצד.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מחממים את השמן באותו מחבת על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מוסיף את pancetta ו לטגן עד שהוא מתחיל לקבל פריך.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
4
מוסיף את הירקות פעמו ו לטגן עד שהם מתחילים caramelize.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
5
מוסיפים את הבשר, היין, עגבניות חתוכות לקוביות, רסק עגבניות, קליפת פרמזן רג ' יאנו, עלי דפנה, אורגנו, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, מכוסה במשך 1-3 שעות.מבשלים את הספגטי כפי שהורה על החבילה.לזרוק את הספגטי והרוטב או לשרת את הרוטב על הספגטי ומקשטים עם פטרוזיליה ופרמז 'יאנו רג' יאנו מגורר.