קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות39
מגזין

ספגטי אלה וונגול

ספגטי אלה וונגול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ספגטי Elle Vongole. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 646 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם צדפות, פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: ספגטי אלה וונגול, ספגטי אלה וונגול, ו ספגטי אלה וונגול.

הוראות

1
להביא 3 ליטרים מים לרתיחה בסיר 5 ליטר.מתבלים קלות עם מלח; מוסיפים פסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד כ 2 דקותלפני מכרז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים pastacooking.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
בינתיים, חום 3 כפות שמן במחבת גדולהעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
4
מוסיפים שום ומבשלים, מחבת מתערבלת לעתים קרובות, עד רק זהב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים פתיתי רדפפר וממשיכים לבשל 15 עודשניות.
6
להוסיף יין, ואז צדפות; increasheat לגבוה. מכסים מחבת ומבשלים עד clamsopen ולשחרר את המיצים שלהם, 3-6 דקות, בהתאם לגודל של צדפות. כמו צדפות פתוחות, להשתמש במלקחיים כדי להעביר אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים 1/4 כוס של מי פסטה שמוריםטוסט; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
מוסיפים פסטה למחבת. חום גבוה Cookover, זורק כל הזמן, עד pastais אל דנטה יש ספוג כמה thesauce מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים צדפות וכל מיץ מקערה למחבת, יחד עם פטרוזיליה, ו tossto לשלב. (
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הוסף עוד מי פסטה אם רטביםנראה יבש.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
11
העברת פסטה לקערות חמות ורעבים עם שמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון