ספגטי אלה וונגול
ספגטי אלה Vongole הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 515 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. אם יש לך שום, פטרוזיליה עלה שטוח, ספגטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 95%. נסו ספגטי אלה וונגול, ספגטי אלה וונגול, ו ספגטי אלה וונגול (מתכונים דומים).
הוראות
ברגע שאתה קונה את הצדפות, לשים אותם במיכל גדול ולמלא עם מים מלוחים (זה צריך להיות טעם כמו הים). במהלך היום או יומיים הבאים לצפות במים כמו הצדפות לירוק חול. אם אתה רואה הרבה חול מצטבר בתחתית, לשטוף את הצדפות ולשנות את המים. כאשר אתה מוכן להכין את הפסטה, להרתיח את הספגטי במשך דקה אחת פחות מהזמן שצוין על החבילה במים מומלחים קלות. הסיבה לכך היא כי זה יהיה לסיים את הבישול ברוטב כאשר הפסטה היא כ 3 דקות משם מלהיות נעשה, להוסיף את שמן זית, שום ופלפל צ ' ילי למחבת גדולה על חום בינוני עד השום מתחיל לרחוש והופך ריחני.
מוסיפים את הצדפות והיין ואז מכסים את המחבת במכסה.
תן לצדפות קיטור עד שחצי מהם פתוחים.
הסר את המכסה והגביר את החום גבוה ומרתיח את התערובת עד שאר הצדפות פתוחות. אם כמה צדפות לא נפתחות, תזרקו את אלה שלא נפתחות.
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לצדפות יחד עם הפטרוזיליה. לזרוק מעיל ומגישים מיד.