קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות28
מגזין

ספגטי אלה וונגול

ספגטי אלה וונגול
ספגטי אלה Vongole הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 515 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. אם יש לך שום, פטרוזיליה עלה שטוח, ספגטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 95%. נסו ספגטי אלה וונגול, ספגטי אלה וונגול, ו ספגטי אלה וונגול (מתכונים דומים).

הוראות

1
ברגע שאתה קונה את הצדפות, לשים אותם במיכל גדול ולמלא עם מים מלוחים (זה צריך להיות טעם כמו הים). במהלך היום או יומיים הבאים לצפות במים כמו הצדפות לירוק חול. אם אתה רואה הרבה חול מצטבר בתחתית, לשטוף את הצדפות ולשנות את המים. כאשר אתה מוכן להכין את הפסטה, להרתיח את הספגטי במשך דקה אחת פחות מהזמן שצוין על החבילה במים מומלחים קלות. הסיבה לכך היא כי זה יהיה לסיים את הבישול ברוטב כאשר הפסטה היא כ 3 דקות משם מלהיות נעשה, להוסיף את שמן זית, שום ופלפל צ ' ילי למחבת גדולה על חום בינוני עד השום מתחיל לרחוש והופך ריחני.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ספגטיספגטי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הצדפות והיין ואז מכסים את המחבת במכסה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
תן לצדפות קיטור עד שחצי מהם פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
4
הסר את המכסה והגביר את החום גבוה ומרתיח את התערובת עד שאר הצדפות פתוחות. אם כמה צדפות לא נפתחות, תזרקו את אלה שלא נפתחות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
5
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לצדפות יחד עם הפטרוזיליה. לזרוק מעיל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה