ספגטי אלה פסקטורה
Spaghetti alla Pescatora דורש כ-50 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון ללא חלב ופסקטרי זה מכיל 835 קלוריות, 55 גרם חלבון ו-19 גרם שומן למנה. אם יש לכם טבעות של קלמרי, שרימפס נמר, ספגטי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 78%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות), ארוחת ערב הערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות), וארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות).
הוראות
שוטפים היטב את כל פירות הים ומניחים בצד.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים שום ומטגנים קלות, כ-30 שניות.
מוסיפים צדפות, מולים ו-4 כפיות פטרוזיליה ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות.
מוסיפים קלמרי, שרימפס, מלח ופלפל אדום ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים יין, מערבבים ואז נותנים לחלק מהנוזלים להתאדות במשך 2 דקות.
מוסיפים את רוטב העגבניות ואת שארית הפטרוזיליה ומערבבים היטב.
בזמן שהרוטב מתבשל, מבשלים ספגטי בסיר גדול עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה.
מסננים את הפסטה ומוסיפים למחבת עם הרוטב. לזרוק היטב ולהגיש מיד.