ספגטי אפוי
גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, גבינת קוטג', ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 48%. ציון זה הוא מוצק. נסו ספגטי אפוי, ספגטי אפוי, ו ספגטי אפוי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה רוטב ספגטי ומלח מתובל; מניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים את הביצים, גבינת הפרמזן והחמאה.
מסננים ספגטי; מוסיפים לתערובת הביצים וזורקים לציפוי.
מניחים מחצית מתערובת הספגטי בתבנית אפייה משומנת של 3 קילו. למעלה עם חצי גבינת קוטג', רוטב בשר וגבינת מוצרלה. חזור על שכבות.
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 40 דקות. לחשוף; אופים 20-25 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.