ספגטי בולונז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 120 גרם חלבון 87 גרם של שומן, וסך הכל 1957 קלוריות. אם יש לכם parmigiano קומץ-רג'יאנו, גבינת ריקוטה כפית, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו ספגטי בולונז, ספגטי בולונז, ו ספגטי בולונז (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר כבד-תחתית גדול, מחממים 2-ספירה של שמן זית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיף את הבצל, סלרי, גזר, ושום ומבשלים כ -10 דקות, ערבוב, עד הירקות מאוד רך אבל לא השחמה.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהיין מתאדה. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות ואת המניה ומתבלים במלח ופלפל. מנמיכים את החום ומבשלים לאט מאוד במשך 2 עד 2 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא עבה מאוד. עכשיו מוסיפים את החלב-החלב יעשה את הבשר נחמד ועדין-ומבשלים שוב עד מעובה, עוד 20 עד 30 דקות. טעם שוב למלח ופלפל. מועך את הרוטב על הצד של המחבת כדי באמת למזג אותו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מעבירים חצי מהרוטב למיכלים ומקררים למשך שבוע, או מקפיאים למשך מספר חודשים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה עבור הספגטי. כאשר אתה מוכן לשרת, זרוק את הספגטי לתוך המים הרותחים ומבשלים עד רך עדיין המשרד ("אל דנטה", כמו שאומרים באיטלקית) 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מסננים ומכניסים את הספגטי לתוך קערת פסטה גדולה. להחזיר את הרוטב שנותר בסיר לרתיחה ומערבבים בגבינת ריקוטה.