קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

ספגטי בולונז

ספגטי בולונז
ספגטי בולונז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 120 גרם חלבון 87 גרם של שומן, וסך הכל 1957 קלוריות. אם יש לכם parmigiano קומץ-רג'יאנו, גבינת ריקוטה כפית, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו ספגטי בולונז, ספגטי בולונז, ו ספגטי בולונז (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר כבד-תחתית גדול, מחממים 2-ספירה של שמן זית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיף את הבצל, סלרי, גזר, ושום ומבשלים כ -10 דקות, ערבוב, עד הירקות מאוד רך אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
להעלות את החום קצת. קח את עגל הקרקע ובשר בקר, לשבור אותו לחתיכות ולהוסיף אותו למחבת. לבשל, לשבור את הגושים עם כף עץ, עד הבשר הוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהיין מתאדה. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות ואת המניה ומתבלים במלח ופלפל. מנמיכים את החום ומבשלים לאט מאוד במשך 2 עד 2 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא עבה מאוד. עכשיו מוסיפים את החלב-החלב יעשה את הבשר נחמד ועדין-ומבשלים שוב עד מעובה, עוד 20 עד 30 דקות. טעם שוב למלח ופלפל. מועך את הרוטב על הצד של המחבת כדי באמת למזג אותו.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים חצי מהרוטב למיכלים ומקררים למשך שבוע, או מקפיאים למשך מספר חודשים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה עבור הספגטי. כאשר אתה מוכן לשרת, זרוק את הספגטי לתוך המים הרותחים ומבשלים עד רך עדיין המשרד ("אל דנטה", כמו שאומרים באיטלקית) 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מסננים ומכניסים את הספגטי לתוך קערת פסטה גדולה. להחזיר את הרוטב שנותר בסיר לרתיחה ומערבבים בגבינת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
יוצקים את הרוטב על הספגטי סחוט ולתת לו זריקה טובה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
מקשטים עם קומץ של פרמזן מגורר, בזיליקום, טפטוף של שמן זית. תעביר עוד גבינה מגורדת ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות