קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

ספגטי בולונז

ספגטי בולונז
ספגטי בולונז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 120 גרם חלבון 87 גרם של שומן, וסך הכל 1957 קלוריות. אם יש לכם parmigiano קומץ-רג'יאנו, גבינת ריקוטה כפית, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו ספגטי בולונז, ספגטי בולונז, ו ספגטי בולונז (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר כבד-תחתית גדול, מחממים 2-ספירה של שמן זית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיף את הבצל, סלרי, גזר, ושום ומבשלים כ -10 דקות, ערבוב, עד הירקות מאוד רך אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
להעלות את החום קצת. קח את עגל הקרקע ובשר בקר, לשבור אותו לחתיכות ולהוסיף אותו למחבת. לבשל, לשבור את הגושים עם כף עץ, עד הבשר הוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהיין מתאדה. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות ואת המניה ומתבלים במלח ופלפל. מנמיכים את החום ומבשלים לאט מאוד במשך 2 עד 2 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא עבה מאוד. עכשיו מוסיפים את החלב-החלב יעשה את הבשר נחמד ועדין-ומבשלים שוב עד מעובה, עוד 20 עד 30 דקות. טעם שוב למלח ופלפל. מועך את הרוטב על הצד של המחבת כדי באמת למזג אותו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מעבירים חצי מהרוטב למיכלים ומקררים למשך שבוע, או מקפיאים למשך מספר חודשים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה עבור הספגטי. כאשר אתה מוכן לשרת, זרוק את הספגטי לתוך המים הרותחים ומבשלים עד רך עדיין המשרד ("אל דנטה", כמו שאומרים באיטלקית) 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מסננים ומכניסים את הספגטי לתוך קערת פסטה גדולה. להחזיר את הרוטב שנותר בסיר לרתיחה ומערבבים בגבינת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
יוצקים את הרוטב על הספגטי סחוט ולתת לו זריקה טובה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
מקשטים עם קומץ של פרמזן מגורר, בזיליקום, טפטוף של שמן זית. תעביר עוד גבינה מגורדת ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות