ספגטי ברביקיו
ספגטי ברביקיו הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 68 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 1215 קלוריות. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי עבור יום האב. אם יש לכם סוכר חום, סוכר מגורען, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו ספגטי ברביקיו, ספגטי ברביקיו, ו ספגטי ברביקיו דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הפפריקה, סוכר ואבקת בצל בקערה קטנה. לאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
מערבבים את הקטשופ, שניהם סוכרים, 1 1/2 כפיות פלפל, אבקת בצל, אבקת חרדל, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, חומץ סיידר, תערובת תיבול 1/3 כוס מים בסיר גדול או תנור הולנדי. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע את הרוטב דבק לסיר. להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, 1 שעה.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפלפל ובצל ומבשלים, מערבבים, עד שהירקות מתרככים, כ -5 דקות.
מוסיף את ירקות מוקפצים ומשך חזיר לרוטב ולהמשיך להתבשל, 1 יותר שעה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הספגטי כמו התווית מפנה.
מסננים, ואז מוסיפים לסיר עם הרוטב וזורקים.