ספגטי ברוטב בולונז קל
ספגטי ברוטב בולונז קל דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 550 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. אם יש לכם רסק עגבניות, בשר טחון, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . נסו ספגטי בולונז (הדרך הקלה), ספגטי ברוטב בולונז, ו ספגטי ברוטב בולונז (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק, בשר בקר טחון, בצל, גזר, סלרי ושום מעל חום בינוני גבוה בסיר גדול עד נקניק ובשר הם השחמה.
מערבבים עגבניות, רסק עגבניות, יין, תיבול איטלקי, מלח ופלפל לתערובת בשר. מביאים לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר סיר מחום. מערבבים בקצפת.
לבשל ספגטי על פי הוראות החבילה בסיר גדול; ניקוז.
מגישים רוטב על ספגטי מבושל חם ומפזרים פטרוזיליה טרייה.
[טיפ ניקוי: לאחר העליון הכיריים הוא מגניב, לנגב כל נתזי שמן או נשפך עם מגבונים חיטוי® Clorox*. יש לשטוף את הידיים פעם אחת מלאה.]