ספגטי טימפני (טימפאנו אגליו אוליו)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי Timpani (טימפאנו Aglio Olio). מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם פירורי לחם, בצל, סלטה ריקוטה בתוספת 1/2 כוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי), Spaghetti Aglio E Olio, ו Spaghetti aglio e olio.
הוראות
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 4 כפות שמן עד כמעט עישון.
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון עד רך וזהוב חום, על 5 עד 6 דקות, ולאפשר להתקרר.
זרוק את הפסטה במים רותחים ומבשל על פי הוראות החבילה, עד במכרז עדיין אל דנטה.
מסננים ורענון עם מים קרים, ומניחים לקערת ערבוב.
מערבבים את הבצל והשום עם הפסטה.
מוסיפים 1/4 כוס ריקוטה סלטה ועלים אורגנו וזורקים לערבב.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מעיל את החלק הפנימי של מחבת 3 ליטר, מעוגלת עם 4 כפות הנותרים של שמן מעיל אותו עם פירורי הלחם.
מניחים פסטה במחבת bundt ולחץ אותו היטב.
אופים בתנור במשך 20 דקות, בזהירות להפוך על צלחת ומגישים חם, עם גבינה מגוררת נוספת בצד.