קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספגטי טימפני (טימפאנו אגליו אוליו)

ספגטי טימפני (טימפאנו אגליו אוליו)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי Timpani (טימפאנו Aglio Olio). מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם פירורי לחם, בצל, סלטה ריקוטה בתוספת 1/2 כוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי), Spaghetti Aglio E Olio, ו Spaghetti aglio e olio.

הוראות

1
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
2
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 4 כפות שמן עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון עד רך וזהוב חום, על 5 עד 6 דקות, ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
4
זרוק את הפסטה במים רותחים ומבשל על פי הוראות החבילה, עד במכרז עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
5
מסננים ורענון עם מים קרים, ומניחים לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
6
מערבבים את הבצל והשום עם הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
פסטהפסטה
7
מוסיפים 1/4 כוס ריקוטה סלטה ועלים אורגנו וזורקים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
8
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מעיל את החלק הפנימי של מחבת 3 ליטר, מעוגלת עם 4 כפות הנותרים של שמן מעיל אותו עם פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
10
מניחים פסטה במחבת bundt ולחץ אותו היטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
11
אופים בתנור במשך 20 דקות, בזהירות להפוך על צלחת ומגישים חם, עם גבינה מגוררת נוספת בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור