ספגטי מאקילה: ספגטי אל אקווילנה דורש בערך שעתיים ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 896 קלוריות, 44 גרם חלבון ו-49 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם חוטי זעפרן, רסק עגבניות, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69%. ספגטי צומת: הספגטי בשווי 4 דולר שטעמו כמעט כמו הספגטי בשווי 24 דולר מהבן לוס אנג'לס של רוי צ'וי, צומת ספגטי: הספגטי בשווי 4 דולר שטעמו כמעט כמו הספגטי בשווי 24 דולר מהבן לוס אנג'לס של רוי צ'וי, וספגטי צומת: ה-4 דולר ספגטי בטעם כמעט טוב כמו הספגטי בשווי 24$ מהבן LA של רוי צ'וי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מביאים 6 ליטר מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
חוטי זעפרן גדולים, כתושים במכתש ומומסים במים
12 פריחת דלעת, החלקים המרכזיים הוסרו
2
בסיר גבוה, מחממים את 2 כוסות השמן ל-350 מעלות צלזיוס. מבשלים את פריחת הדלעת בשמן החם במשך 30 שניות, מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על נייר סופג. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פריחת הדלעת, החלקים המרכזיים הוסרו
12 פריחת דלעת, החלקים המרכזיים הוסרו
פריחת הדלעת, החלקים המרכזיים הוסרו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
גב שומן חזיר
3
במחבת 12 עד 14 אינץ' מחממים את השמן הנותר על אש גבוהה ומוסיפים את הבצל. מבשלים 5 דקות עד להזהבה, מוסיפים את הפטרוזיליה, הזעפרן וציר העוף ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש גבוהה עד לצמצום בחצי, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)
1/4 כוס שומן חזיר
זעפרן
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מבשלים את הספגטי במים הרותחים עד שהם רכים אך עם זאת אל דנטה, ואז מסננים ומוסיפים למחבת, יחד עם הפרחים והביצה. לזרוק על אש גבוהה 2 דקות, עד שהביצה מבושלת קלות ומצפה את הפסטה. מחלקים באופן שווה בין שש קערות פסטה מחוממות, מעל גבינה מגוררת ומגישים מיד.
בסיר גדול וכבד תחתית מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים הכל, תוך ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
7
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגרי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לעקור את פיסות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים על רתיחה נמוכה עד לצמצום בחצי, כשעתיים, מדי פעם מורידים עודפי שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים בעזרת תחתית מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים ציר במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.