עוגת מנגו עם קרום קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מנגו טארט עם קרום קוקוס. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, חמאה, ג'לטין ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ברים מוס קוקוס שמנת מנגו עם קרום לחם קצר קוקוס, מנגו-עוגת אננס עם אגוז מקדמיה, ו עוגת לימון עם קרום קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים קוקוס בשכבה זוגית בצלחת עוגה וטוסט באמצע התנור, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 10 עד 12 דקות. (להשאיר את התנור על אפיית קרום.) קוקוס מגניב לטמפרטורת החדר, כ -10 דקות.
דופק יחד קמח, קוקוס, חמאה, ממתקים סוכר, ומלח במעבד מזון עד הבצק רק מתחיל ליצור כדור. לחץ על הבצק על החלק התחתון ועל הצד של מחבת טארט עם אצבעות מקומטות, ואז להקפיא עד המשרד, על 10 דקות.
אופים במחבת על תבנית אפייה באמצע התנור עד הזהב, כ 25 דקות, ואז מגניב לחלוטין במחבת על מדף.
פירה קצוץ מנגו (2 1/2 כוסות) עם סוכר, מיץ ליים, וקורט של מלח במעבד מזון עד חלקה, על 1 דקה.
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס פירה בקערה חסינת חום ולתת לעמוד כדי לרכך 1 דקה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים ומערבבים עד ג ' לטין הוא מומס.
הסר קערה מחום ומערבבים בפרה שנותר.
Beat שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לקפל פירה. קערה עם מילוי קערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וקור, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 1 עד 1 1/2 שעות.
הסר בצד של מחבת טארט כף מילוי לתוך הקרום, החלקה למעלה. צ ' יל, מכוסה באופן רופף, עד מילוי מוגדר, לפחות 8 שעות. לפני ההגשה, בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות אבל לא יותר מ 30, ואז לפזר מנגו חתוך מעל גבי טארט, משאיר גבול 2 אינץ ' סביב קצה.