ספגטי מערב התיכון
ספגטי המערב התיכון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 1. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 157 גרם חלבון, 97 גרם שומן, ובסך הכל 2537 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו שמנת, עירית, שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 87%, וזה מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'ילי בסגנון המערב התיכון, סלט טאקו במערב התיכון, ו צ'ילי בסגנון המערב התיכון.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את גזרי השומן. כשהשומן נמס מוסיפים את התירס ומקפיצים עד להשחמה. מערבבים פנימה את שעועית הפינטו והנוזל ומבשלים, 8 דקות.
מפזרים את הסטייק במלח ופלפל ואת השום. צולים את הסטייק במשך 5 דקות מכל צד.
מערבבים את אגוז המוסקט עם השמנת החמוצה והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרתיחים את הספגטי במים מומלחים.
פלטו את הספגטי ועליו שעועית התירס והפינטו והסטייק כולו. מעליו את השמנת החמוצה בטעם ומקשטים בעירית וטריזי ליים.