ספגטי סקווש עם רוטב אדום
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וקדמונית? דלעת ספגטי עם רוטב אדום יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 247 קלוריות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם רוטב עגבניות, תיבול, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: ספגטי סקווש עם רוטב פסטו, ספגטי סקווש עם רוטב שמנת, ו ספגטי סקווש עם רוטב פומודורו.
הוראות
חותכים סקווש לחצי לאורכו; להשליך זרעים.
הניחו דלעת, חתוכה כלפי מטה, על צלחת בטוחה למיקרוגל. מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה למשך 14-16 דקות או עד שהוא רך.
בינתיים, במחבת גדולה, הקפיצו את העגבניות, הפטריות, הפלפל הירוק, הגזר, הבצל, התיבול האיטלקי והפלפל בשמן למשך 6-8 דקות או עד שהירקות רכים.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר. מערבבים פנימה רוטב עגבניות; מחממים דרך.
כאשר סקווש הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשתמש במזלג כדי להפריד בין גדילים.
מניחים דלעת על מגש הגשה; מעליו רוטב.