ספגטי עם ארטישוקים וספגטי פפאטו con Carciofi e Pepato
ספגטי עם ארטישוקים וספגטי פפאטו Con Carciofi E Pepato עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 793 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם ורמוט, ספגטי, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט ארוגולה ושומר עם פקורינו פפטו מגולח, Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son, ו ספגטי עם ארטישוק ופסטו (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את הארטישוקים עד הלב, גזע ועלים עדינים ביותר. רבע ולהסיר את החנק ואת המקום במים חומציים. במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן והשום על חום בינוני ומבשלים עד השום הוא חום זהוב בהיר.
מוסיפים את הארטישוקים ורמוט מתוק ומבשלים עד הארטישוקים רכים, כ -10 עד 12 דקות. מבשלים את הספגטי על פי הוראות החבילה, עד עדין אל דנטה.
לנקז ולזרוק במחבת עם ארטישוקים.
מוסיפים את הפטרוזיליה וזורקים היטב.
יוצקים לקערות פסטה מחוממות, מגלחים את פקורינו ומגישים.;