ספגטי עם ביצים מטוגנות ופרמג'יאנו-רג' יאנו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם ביצים מטוגנות Parmigiano-רג'יאנו. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך parmigiano-רג'יאנו, ספגטי, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו דלעת ספגטי צלויה עם פרמזן-רג'יאנו, דלעת ספגטי צלויה עם פרמזן-רג'יאנו ושמן כמהין, ו ביצים מקושקשות עם עגבניות מיובשות ופרמג'יאנו רג' יאנו (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הספגטי על פי הוראות החבילה.
מסננים את הספגטי, בהזמנת כ 1/2 כוס מי הבישול. החזירו את הספגטי לסיר והוסיפו כ-1/3 כוס של מי הבישול השמורים ו-1/2 את הגבינה. לזרוק עד הספגטי מצופה צורות רוטב שמנת, הוספת מים בישול יותר במידת הצורך. מתבלים עם 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. מחלקים את הספגטי בין קערות בודדות ומפזרים את הגבינה הנותרת.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את החמאה ומערבלים כדי לצפות את המחבת.
להוסיף רוזמרין וחום עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
הסר וזרוק את הרוזמרין. לפצח את הביצים למחבת. מתבלים עם שאר המלח והפלפל. להפחית את החום בינוני נמוך לכסות. מבשלים רק עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים עדיין נוזליים, 2 עד 3 דקות. להפריד את הביצים הפרט עם מרית. סדר ביצה על גבי כל תלולית של ספגטי.
מפזרים את הפטרוזיליה (אם משתמשים).
מגישים מיד, מורה לאורחים שלך לשבור את החלמון ולזרוק את הביצה עם הספגטי.טיפ: אתה יכול בקלות בקנה מידה מתכון זה עד מנה אחת אם אתה בעצמך לארוחת ערב.