קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

ספגטי עם ביצים מטוגנות ופרמג'יאנו-רג' יאנו

ספגטי עם ביצים מטוגנות ופרמג'יאנו-רג' יאנו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם ביצים מטוגנות Parmigiano-רג'יאנו. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך parmigiano-רג'יאנו, ספגטי, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו דלעת ספגטי צלויה עם פרמזן-רג'יאנו, דלעת ספגטי צלויה עם פרמזן-רג'יאנו ושמן כמהין, ו ביצים מקושקשות עם עגבניות מיובשות ופרמג'יאנו רג' יאנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הספגטי על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
2
מסננים את הספגטי, בהזמנת כ 1/2 כוס מי הבישול. החזירו את הספגטי לסיר והוסיפו כ-1/3 כוס של מי הבישול השמורים ו-1/2 את הגבינה. לזרוק עד הספגטי מצופה צורות רוטב שמנת, הוספת מים בישול יותר במידת הצורך. מתבלים עם 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. מחלקים את הספגטי בין קערות בודדות ומפזרים את הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את החמאה ומערבלים כדי לצפות את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להוסיף רוזמרין וחום עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
6
הסר וזרוק את הרוזמרין. לפצח את הביצים למחבת. מתבלים עם שאר המלח והפלפל. להפחית את החום בינוני נמוך לכסות. מבשלים רק עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים עדיין נוזליים, 2 עד 3 דקות. להפריד את הביצים הפרט עם מרית. סדר ביצה על גבי כל תלולית של ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ספגטיספגטי
צווארי עוףצווארי עוף
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
מפזרים את הפטרוזיליה (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8
מגישים מיד, מורה לאורחים שלך לשבור את החלמון ולזרוק את הביצה עם הספגטי.טיפ: אתה יכול בקלות בקנה מידה מתכון זה עד מנה אחת אם אתה בעצמך לארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבחסולם מטבח