קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות22
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספגטי עם זיתים ופירורי לחם

ספגטי עם זיתים ופירורי לחם
ספגטי עם זיתים ופירורי לחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 642 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זיתים, שמן זית, פטרוזיליה שטוחה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו ספגטי עם אנשובי, זיתים ופירורי לחם קלויים, ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica), ו ספגטי עם פירורי לחם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
3
בינתיים, במחבת סאוט גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את פירורי הלחם ו 1/4 כפית כל אחד מלח הים ופלפל. ערבוב כל הזמן, לבשל את פירורי הלחם עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
5
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1 כוס מי הפסטה. מערבבים את הפסטה לתוך תערובת פירור הלחם.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
לחםלחם
פסטהפסטה
6
הסר את המחבת מהחום והוסף את הזיתים השחורים והירוקים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקיםזיתים ירוקים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את גבינת הפרמזן ו -3 כפות של הפטרוזיליה. מתבלים את הפסטה במלח ופלפל, לפי הטעם. בעדינות לזרוק מעיל, הוספת מי פסטה שמורות, במידת הצורך, כדי לשחרר את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיםמים
פטרוזיליהפטרוזיליה
פסטהפסטה
8
מעבירים לקערה גדולה ומקשטים עם הפטרוזיליה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה