ספגטי עם זיתים ופירורי לחם
ספגטי עם זיתים ופירורי לחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 642 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זיתים, שמן זית, פטרוזיליה שטוחה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו ספגטי עם אנשובי, זיתים ופירורי לחם קלויים, ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica), ו ספגטי עם פירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 8 דקות.
בינתיים, במחבת סאוט גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את פירורי הלחם ו 1/4 כפית כל אחד מלח הים ופלפל. ערבוב כל הזמן, לבשל את פירורי הלחם עד חום זהוב, על 2 דקות.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1 כוס מי הפסטה. מערבבים את הפסטה לתוך תערובת פירור הלחם.
הסר את המחבת מהחום והוסף את הזיתים השחורים והירוקים.
מוסיפים את גבינת הפרמזן ו -3 כפות של הפטרוזיליה. מתבלים את הפסטה במלח ופלפל, לפי הטעם. בעדינות לזרוק מעיל, הוספת מי פסטה שמורות, במידת הצורך, כדי לשחרר את הפסטה.
מעבירים לקערה גדולה ומקשטים עם הפטרוזיליה הנותרת.