קונקורד ענבים רוזמרין פוקצ'ה
מתכון קונקורד ענבים רוזמרין פוקאצ'יאן מוכן בסביבות 1 שעה ו 25 דקות וזה בהחלט מדהים טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 157 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך קמח שלא נפגע, מלח ים, ענבים קונקורד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פוקצ'ה ענבים קונקורד, קונקורד ענבים סורבה עם רוזמרין ופלפל שחור מהמטבח המזין / ראיון עם המחבר ומסגיר, ו פוקצ'ה ענבים עם רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים עד 204°. מעיל קל 9 על ידי צלחת אפיית מתכת 13 אינץ ' עם 2 כפות שמן.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו, לערבב את השמרים, מים, 3 כפות של השמן, הסוכר, הקמח, ומלח ים בסדר במהירות נמוכה עד כדור צורות, 3 עד 4 דקות.
הסר את הקערה מן המיקסר, יוצקים 1 כף השמן על הבצק, ולשפשף עם השמן כדי מעיל לחלוטין. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד כדי לעלות עד הוכפל בגודל, 30 עד 45 דקות.
חותכים את הענבים לשניים ומוציאים את הזרעים, שומרים את הקליפות עם הענבים, אם הם מתרחקים מן הפרי. להפריש עד מוכן לשימוש.
מעבירים את הבצק העולה לתבנית האפייה המוכנה ולוחצים באופן שווה את הבצק למחבת, המכסה את כל המשטח. לעגן את הבצק עם קצות האצבעות שלך, עושה חורים כל הדרך.
טפטוף את הבצק עם הנותרים 2 כפות שמן.
מפזרים מחטים רוזמרין, ענבים ועורות, ומלח ים גס. מכסים קלות את המחבת בניילון נצמד ומניחים בצד לעלות עד הוכפל בגודל, 20 עד 30 דקות. בזהירות להסיר את לעטוף פלסטיק ואופים עד חום זהוב מדחום מוכנס למרכז פוקצ ' ה קורא לפחות 93°, 20 עד 25 דקות.
תן לפוקצ ' ה להתקרר במחבת עד שיתחמם. חותכים ומגישים עם גלידה (אם משתמשים).