ספגטי עם לימון, צ'ילה ותרד שמנת
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. לכו לחנות ותביאו תרד, צ'ילה תאילנדית, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תרד שמנת וספגטי עגבניות, ספגטי עם ריקוטה, לימון ותרד, ו לימון קל וספגטי תרד (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הספגטי עד אל דנטה.
בינתיים, בקערה, לטאטא את היוגורט עם הקמח עד חלקה. במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את השום וצ ' ילה ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את היוגורט ומביאים לרתיחה מעל חום מתון, ערבוב.
מוסיפים את התרד על ידי קומץ ומבשלים עד נבול, ערבוב. כאשר כל התרד נוספה, מערבבים את גרידת לימון ומיץ ומתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הרוטב לספגטי וזורקים היטב למעיל. תל בקערות, מפזרים את הפרמזן ומגישים מיד.