ספגטי עם מולים (Spaghetti con le Cozze)
ספגטי עם מולים (Spaghetti con le Cozze) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 582 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, פתיתי פלפל, ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son, ספגטי עם צדפות ומולים, ו ספגטי עם מולים ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול, ומוסיפים 2 כפות מלח.
במחבת sauté 12 אינץ', מחממים את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום ומבשלים עד חום זהוב בהיר, בערך דקה.
מוסיפים את היין, מעלים את החום, ומביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את המולים. לבשל, ערבוב והתהפכות, עד שכל המולים נפתחו, על 4 דקות.
בינתיים, טיפה את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה; לנקז היטב.
מוסיפים את הפסטה למחבת עם המולים ומבשלים על אש גבוהה במשך 1 דקה.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מפזרים פתיתי פלפל אדום ומגישים מיד.
Reprinted with permission from Molto Italiano: 327 Simple Italian Recipes to Cook at Home by Mario Batali. © 2005 הרפר