קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

ספגטי עם מולים ובייקון

ספגטי עם מולים ובייקון
ספגטי עם מולים ובייקון היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 681 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 39% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . 14 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם בייקון, חמאה, פתיתי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 90% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מולים במרק ג'ינג'ר ולמון גראס , מולים כבוש בשמן ועשבי תיבול ומולים עם עגבניות ושומר .

הוראות

1
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים. בינתיים מחממים את החמאה בתנור הולנדי או במחבת עמוקה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את הבייקון והשאלוט ומבשלים עד שהבייקון מתחיל להשחים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
3
מוסיפים את היין ופתיתי הפלפל האדום, מגבירים את האש לגבוהה ומבשלים עד לצמצום קל, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את העגבניות, כותשים אותן בידיים ומבשלים עד לצמצום בחצי, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
5
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים לפי הוראות התווית; לְנַקֵז. ערמו את הפטרוזיליה, השום וכפית מלח על קרש חיתוך והשתמשו בסכין גדולה כדי לטחון ולמעוך אותם יחד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
בשר טחוןבשר טחון
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מוסיפים את המולים לרוטב העגבניות ומערבבים לציפוי, ואז מכסים. כאשר המולים נפתחים (2 עד 6 דקות), השתמשו במלקחיים כדי להעביר אותם לקערה; להשליך כל מה שלא נפתח.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
7
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים עד לחימום, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
8
מוסיפים את תערובת הפטרוזיליה-שום ומערבבים. מחלקים את הפסטה בין קערות ומעליהם את המולים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
9
צילום מאת אנטוניס אכילאוס