ספגטי עם מולים ובייקון
ספגטי עם מולים ובייקון היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 681 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 39% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . 14 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם בייקון, חמאה, פתיתי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 90% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מולים במרק ג'ינג'ר ולמון גראס , מולים כבוש בשמן ועשבי תיבול ומולים עם עגבניות ושומר .
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים. בינתיים מחממים את החמאה בתנור הולנדי או במחבת עמוקה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבייקון והשאלוט ומבשלים עד שהבייקון מתחיל להשחים, כ-5 דקות.
מוסיפים את היין ופתיתי הפלפל האדום, מגבירים את האש לגבוהה ומבשלים עד לצמצום קל, כ-2 דקות.
מוסיפים את העגבניות, כותשים אותן בידיים ומבשלים עד לצמצום בחצי, כ-10 דקות.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים לפי הוראות התווית; לְנַקֵז. ערמו את הפטרוזיליה, השום וכפית מלח על קרש חיתוך והשתמשו בסכין גדולה כדי לטחון ולמעוך אותם יחד.
מוסיפים את המולים לרוטב העגבניות ומערבבים לציפוי, ואז מכסים. כאשר המולים נפתחים (2 עד 6 דקות), השתמשו במלקחיים כדי להעביר אותם לקערה; להשליך כל מה שלא נפתח.
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים עד לחימום, כדקה.
מוסיפים את תערובת הפטרוזיליה-שום ומערבבים. מחלקים את הפסטה בין קערות ומעליהם את המולים.
צילום מאת אנטוניס אכילאוס