ספגטי עם מולים, צדפות ושרימפס
ספגטי עם מולים, צדפות ושרימפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 705 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות שרי, שיני שום, ספגטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. מתכונים דומים: ספגטי עם צדפות ומולים, ספגטי עם צדפות, מולים ועגבניות, ו מולים, צדפות ושרימפס עם ריזוטו זעפרן ועוגת זית ירוקה.
הוראות
מביאים את היין לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים את המולים, מכסים ומבשלים על אש גבוהה עד שהם פותחים, על 2 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את המולים לקערה.
מוסיפים את הצדפות לסיר, מכסים ומבשלים עד שהם מתחילים לפתוח.
להעביר אותם לקערה עם מולים.
יוצקים את נוזל הבישול לתוך מידה זכוכית קטנה, משאיר מאחור כל חצץ. פגזו את המולים והצדפות והחזירו אותם לקערה.
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה עד הזהב, על 3 דקות.
מוסיפים את הפלפל האדום וחצי מעגבניות הדובדבן ומבשלים על אש מתונה, מוחצים את העגבניות בכפית עץ, עד שהמיצים מתעבים, בערך 4 דקות.
מוסיפים את הצדפות שמורות בישול נוזלי ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת מעט, על 3 דקות.
מבשלים את הספגטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה. בינתיים, להביא את הרוטב לרתיחה מעל חום מתון.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את שאר עגבניות הדובדבן ואת המולים השמורים וצדפות ומבשלים בקצרה כדי להתחמם.
מסננים את הספגטי ומחזירים אותו לסיר.
מוסיפים את רוטב פירות הים וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל שחור ומעבירים לקערה מחוממת.
מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים מיד.
המלצת יין: ציטרוזי, לבן יבש וחריף יציע ניגוד מבורך לצדפות המלוחים. חפש פינו גריג ' יו איטלקי, כגון פורמנטיני 1996 או פיגין 1996.