קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

ספגטי עם מולים, צדפות ושרימפס

ספגטי עם מולים, צדפות ושרימפס
ספגטי עם מולים, צדפות ושרימפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 705 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות שרי, שיני שום, ספגטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. מתכונים דומים: ספגטי עם צדפות ומולים, ספגטי עם צדפות, מולים ועגבניות, ו מולים, צדפות ושרימפס עם ריזוטו זעפרן ועוגת זית ירוקה.

הוראות

1
מביאים את היין לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את המולים, מכסים ומבשלים על אש גבוהה עד שהם פותחים, על 2 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את המולים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את הצדפות לסיר, מכסים ומבשלים עד שהם מתחילים לפתוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
להעביר אותם לקערה עם מולים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
יוצקים את נוזל הבישול לתוך מידה זכוכית קטנה, משאיר מאחור כל חצץ. פגזו את המולים והצדפות והחזירו אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8
מוסיפים את הפלפל האדום וחצי מעגבניות הדובדבן ומבשלים על אש מתונה, מוחצים את העגבניות בכפית עץ, עד שהמיצים מתעבים, בערך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
9
מוסיפים את הצדפות שמורות בישול נוזלי ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
10
מבשלים את הספגטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה. בינתיים, להביא את הרוטב לרתיחה מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
מוסיפים את השרימפס ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
12
מוסיפים את שאר עגבניות הדובדבן ואת המולים השמורים וצדפות ומבשלים בקצרה כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
13
מסננים את הספגטי ומחזירים אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
מוסיפים את רוטב פירות הים וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל שחור ומעבירים לקערה מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
15
מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
16
המלצת יין: ציטרוזי, לבן יבש וחריף יציע ניגוד מבורך לצדפות המלוחים. חפש פינו גריג ' יו איטלקי, כגון פורמנטיני 1996 או פיגין 1996.
מרכיבים שתצטרך
פינו גריג ' יו.פינו גריג ' יו.
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)