ספגטי עם פטריות בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 635 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פרמזן, פטרוזיליה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו אורז בר מלית עם פטריות בר, ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ו עוף עם פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
לצחצח את כל לכלוך מן הפטריות עם מברשת מאפה או מגבת תה. חותכים את הפטריות דק, אבל לקרוע כל פטריות גדולות יותר, כמו girolles, chanterelles. ו blewits במחצית.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרל
פטריות
תה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
מגבות מטבח
2
שים את שמן הזית במחבת חמה מאוד, ולהוסיף את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
תן להם לטגן מהר, לזרוק פעם או פעמיים, ולאחר מכן להוסיף את השום וצ ' ילה עם קמצוץ של מלח (חשוב מאוד עונת פטריות מעט, כפי שהוא באמת מביא את הטעם). המשך לטגן מהר במשך 4 עד 5 דקות, זורק באופן קבוע. ואז לכבות את החום ולסחוט את מיץ הלימון. לזרוק ולבלות, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
פטריות
שום
פלפל צ ' ילי
מלח
4
בינתיים, לבשל את הפסטה במים רותחים, מלוחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
5
מסננים ומוסיפים לפטריות, עם הפרמזן, הפטרוזיליה והחמאה. לזרוק בעדינות, ציפוי הפסטה עם הפטריות והטעם שלהם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פרמזן
פטרוזיליה
חמאה
פסטה
6
מגישים, מגרדים את כל הפיסות האחרונות של פטריות מהמחבת, ומפזרים קצת פטרוזיליה ופרמזן.