ספגטי עם פינו גריגיו ופירות ים
ספגטי עם פינו גריגיו ופירות ים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 553 קלוריות. מתכון זה משמש 6. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. אם יש לכם פסטה ספגטי, פינו גריגיו, צדפות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. נסו פינו גריגיו אגסים עלומים, רץ רום עם פינו גריגיו ספלאש, ו עוף פינו גריגיו עם זיגוג הדרים דבש (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות.
בינתיים מחממים את שמן הזית במחבת כבדה גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את השאלוט והשום ומבשלים 3 דקות, עד שהם רכים אך לא שחומים.
מוסיפים את העגבניות המיובשות ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את היין, השרימפס והצדפות. מביאים את הנוזל לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, עד שהשרימפס ורוד והצדפות נפתחו, בערך 7 דקות.
מוסיפים את הספגטי לתערובת פירות הים.
מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים את הארוגולה. מערבבים בעדינות ומניחים על מגש הגשה.