ספגטי עם פנצ'טה, אסקרול וצ' יפס שום
ספגטי עם פנצ'טה, אסקרול וצ' יפס שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 579 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך escarole, מרק, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: ספגטי עם שום, בצל ופנצ'טה: ספגטי alla Gricia, ספגטי עם Chard שוויצרי וצ'יפס שום, ו הליבוט, צדפות ופנצ'טה עם אסקרול.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים, מביאים לרתיחה ומלח את המים.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים לאל דנטה, עם ביס אליו.
בעוד הפסטה עובדת, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני עם שמן זית כתית, 3 סיבובים של המחבת.
מוסיף את pancetta ומבשל עד קריספ, על 2 עד 3 דקות.
הסר את pancetta מהמחבת עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת נייר מגבת כדי לנקז. סר בצד. הפעל את החום על המחבת בחזרה נמוך ואז להוסיף את השום פרוס ומבשלים עד חום זהוב, 4 עד 5 דקות.
הסר את שבבי השום מהמחבת כדי לנקז לצד פריך pancetta, מילואים. הפעל את החום עד בינוני שוב, להוסיף את פתיתי פלפל אדום כתוש ומבשלים במשך 30 שניות.
מוסיפים את האסקרול הקצוץ בערך, משליכים כדי לנבול אותו בשמן בטעמים ומכניסים אותו למחבת בשלבים. לאחר כל escarole יש להתאים למחבת, להוסיף את ציר עוף, מיץ לימון, מלח ופלפל ומבשלים 2 דקות.
מסננים את הפסטה החמה היטב ומוסיפים אותה למחבת האסקרול.
להוסיף גרידת לימון ולזרוק להפיץ. כבה את החימום והוסף את החמאה והגבינה, וזרוק להמיס. לזרוק את הפנצ 'טה הפריך וצ' יפס שום.
מגישים את הספגטי עם יותר גבינה לעבור ליד השולחן.