ספגטי עם פנצ'טה, אסקרול וצ' יפס שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 579 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך escarole, מרק, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: ספגטי עם שום, בצל ופנצ'טה: ספגטי alla Gricia, ספגטי עם Chard שוויצרי וצ'יפס שום, ו הליבוט, צדפות ופנצ'טה עם אסקרול.
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים, מביאים לרתיחה ומלח את המים.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים לאל דנטה, עם ביס אליו.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
בעוד הפסטה עובדת, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני עם שמן זית כתית, 3 סיבובים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיף את pancetta ומבשל עד קריספ, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
5
הסר את pancetta מהמחבת עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת נייר מגבת כדי לנקז. סר בצד. הפעל את החום על המחבת בחזרה נמוך ואז להוסיף את השום פרוס ומבשלים עד חום זהוב, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
שום
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
מחבת
6
הסר את שבבי השום מהמחבת כדי לנקז לצד פריך pancetta, מילואים. הפעל את החום עד בינוני שוב, להוסיף את פתיתי פלפל אדום כתוש ומבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
פנצ ' טה
שום
צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את האסקרול הקצוץ בערך, משליכים כדי לנבול אותו בשמן בטעמים ומכניסים אותו למחבת בשלבים. לאחר כל escarole יש להתאים למחבת, להוסיף את ציר עוף, מיץ לימון, מלח ופלפל ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציר עוף
מיץ לימון
אסקרול
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מסננים את הפסטה החמה היטב ומוסיפים אותה למחבת האסקרול.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
להוסיף גרידת לימון ולזרוק להפיץ. כבה את החימום והוסף את החמאה והגבינה, וזרוק להמיס. לזרוק את הפנצ 'טה הפריך וצ' יפס שום.