ספגטי עם פסטו פטרוזיליה
ספגטי עם פטרוזיליה פסטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 636 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם ספגטי, פלפל, עלי פטרוזיליה בעלי עלה שטוח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 97%. נסו המרכיב הסודי (פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, ו ספגטי עם פסטו פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
ניקוז, הזמנת 2 כוסות פסטה בישול נוזלי.
בינתיים, שקדים דופק במוצק עד חלקה.
מוסיפים פטרוזיליה, עירית, שמן ופרמזן; תהליך עד חלקה.פסטו העונה עם מלח ופלפל.
לזרוק פסטה פסטו בקערה גדולה, הוספת פסטה בישול נוזלי על ידי 1/4-cupfulsuntil רוטב. מתבלים במלח ופלפל.
לעשות קדימה: פסטו יכול להיעשות 5 daysahead. לכסות את פני השטח ישירות; צמרמורת