קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

ספגטי עם צדפות, בצל Cipollini, שום & Colatura di Alici

ספגטי עם צדפות, בצל Cipollini, שום & Colatura di Alici
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם צדפות, בצל Cipollini, שום & Colatura di Alici. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1058 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, ספגטי, קולטורה די אליצ'י ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו ספגטי עם צדפות ושום, בצל צ'יפוליני צלוי, ו בצל מוקפץ Cipollini (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, מביאים לרתיחה 6 ליטרים של מים מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיף את הספגטי, ערבוב טוב בהתחלה כדי למנוע ממנו דבק יחד. לבשל עד אל דנטה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
3
מחממים את שמן הזית ואת החמאה במחבת גדולה. כאשר חם, להוסיף שאלוט ושום ו לטגן עד רך שקוף, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף את הצדפות, בצל cipolline, שיני שום קלויים ויין. מכסים ומבשלים 6 עד 8 דקות או עד שהצדפות נפתחות.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
הוסף 2 כפות פטרוזיליה קצוצה, פלפל קאיין ואת Colatura di Alici.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6
מסננים פסטה במסננת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מניחים פסטה למחבת הטחון עם הצדפות ומערבבים היטב. להתאים תיבול תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
יוצקים פסטה לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מפזרים גרידת לימון, טחינה גדולה של פלפל שחור ומקשטים עם הפטרוזיליה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
10
מגישים באופן מיידי.