ספגטי עם צדפות, בצל Cipollini, שום & Colatura di Alici
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם צדפות, בצל Cipollini, שום & Colatura di Alici. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1058 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, ספגטי, קולטורה די אליצ'י ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו ספגטי עם צדפות ושום, בצל צ'יפוליני צלוי, ו בצל מוקפץ Cipollini (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מביאים לרתיחה 6 ליטרים של מים מלוחים.
מוסיף את הספגטי, ערבוב טוב בהתחלה כדי למנוע ממנו דבק יחד. לבשל עד אל דנטה, על 8 דקות.
מחממים את שמן הזית ואת החמאה במחבת גדולה. כאשר חם, להוסיף שאלוט ושום ו לטגן עד רך שקוף, על 3 עד 4 דקות.
מוסיף את הצדפות, בצל cipolline, שיני שום קלויים ויין. מכסים ומבשלים 6 עד 8 דקות או עד שהצדפות נפתחות.
הוסף 2 כפות פטרוזיליה קצוצה, פלפל קאיין ואת Colatura di Alici.
מניחים פסטה למחבת הטחון עם הצדפות ומערבבים היטב. להתאים תיבול תיבול.
יוצקים פסטה לתוך קערה גדולה.
מפזרים גרידת לימון, טחינה גדולה של פלפל שחור ומקשטים עם הפטרוזיליה הנותרת.