ספגטי עם ראבה ברוקולי, שום קלוי, פרמזן וקפיקולה
ספגטי עם ראבה ברוקולי, שום קלוי, פרמזן וקפיקולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 689 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו ברוקולי ראבה - פרחים הוסרו, ספגטי, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: ניוקי עם ראבה ברוקולי, שום מקורמל ופרמזן, פאי ספגטי עם ברוקולי ראבה, ו ברוקולי ראבה עם עגבניות, אנשובי וספגטי.
הוראות
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה בסיר ספגטי והוסיפו 2 כפות מלח.
במחבת מטגנת גדולה מחממים שמן זית כתית עד שרק מעשנים.
מוסיפים שום ומערבבים עד שחום בהיר בלבד.
מוסיפים את כל ברוקולי ברוקולי בבת אחת ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד עד ירוק נבול כהה (כ 3 דקות).
מוסיפים 1/2 כוס מים קרים ומסירים מהאש. זרוק ספגטי למים רותחים ובשל לפי הוראות החבילה עד רק אל דנטה (בערך 8 עד 11 דקות). בינתיים חותכים קפיקולה לג ' וליאן דק ומוסיפים לתערובת ראבה ברוקולי.
מסננים פסטה כשהיא מבושלת וזורקים פסטה חמה לתבנית עם ראבה ברוקולי ומחזירים לאש.
מוסיפים גבינה מגוררת ומערבבים בעדינות לציפוי פסטה בתערובת.
יוצקים לתוך צלחת הגשה חמה ומגישים מיד.