ממרח תרד איטלקי
ממרח תרד איטלקי עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכי לחנות ותקני קרקרים, קרם קנודסן, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו עוף איטלקי כבד פטה התפשטות-סיר לחץ הופ, ממרח תרד מפלגתי, ו צדפות-ממרח תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמנת חמוצה ומערבבים רוטב בקערה בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים תרד, גבינה ופלפל אדום; מערבבים היטב. כיסוי. מקררים כמה שעות או עד שמצוננים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.