ספגטי פסטו פטרוזיליה
ספגטי פסטו פטרוזיליה דורש בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. מנה אחת מכילה 370 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. לכו לחנות והרימו שקדים מולבנים, מלח ופלפל, גבינת פרמזן ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. עם כפית ציון 54%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: המרכיב הסודי( פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, ו ספגטי עם פסטו פטרוזיליה.
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה.
בינתיים מניחים פטרוזיליה, שקדים ושום במעבד מזון או בבלנדר; מכסים ומעבדים עד קצוץ דק.
מעבירים לקערת הגשה גדולה; מערבבים גבינה וחמאה.
מסננים ספגטי ומוסיפים לפסטו עם מלח ופלפל; לזרוק למעיל.