תערובת ירקות שורש צלויים דורשת כשעה מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-10 מנות. תוספת זו מכילה 160 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-3 גרם שומן למנה. תמורת 69 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו עד 4 סלק, גזר, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו ודיאטה שלמה 30. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 84%. הציון הזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תערובת ירקות שורש, תערובת ירקות שורש ותערובת ירקות שורש.
הוראות
1
מניחים את הגזר, הבצל האדום ותפוחי האדמה בשני 15 אינץ' משומנים. x 10 אינץ'. x 1-in. תבניות אפייה. בקערה קטנה מערבבים את השמן, המלח ואבקת השום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לטפטף באופן שווה על ירקות; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3
מניחים סלק במחבתות (לא לערבב).
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
4
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהירקות רכים.