מאפה טארט מתוק
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, מאפה טארט מתוק עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 165 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-11 גרם שומן כל אחת. תמורת 17 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תמצית וניל, קמח, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כקינוח, והוא נעשה תוך כ-45 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 14%, וזה די גרוע. מאפה טארט מתוק, טארט מאפה עם הווארטי ופלפלים וטארט בצק עלים תפוחים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מנפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח לקערה.
לזרוק חמאה דרך תערובת הקמח לציפוי חתיכות. בעזרת קצות האצבעות, שפשפו את השומן לתוך הקמח, עבדו אותו עד שיצרתם ארוחה גסה עם כמה חלקיקי שומן בגודל אפונה.
מרוקנים פירורים על משטח קריר. יוצרים מהתערובת תלולית. צור באר בגודל 4 עד 5 אינץ' במרכז התל.
מערבבים ביצה ווניל ויוצקים את התערובת לבאר. בעזרת מזלג שואבים פירורים לתערובת הביצים, בערך 1 - 2 כפות בכל פעם. כאשר כל הפירורים מתווספים, לזרוק את התערובת כמה פעמים עם בלנדר מאפים ליצירת גושים גדולים, ואז לגרד לתלולית.
בעזרת העקב של ידך, דחף 2 - 3 כפות מהבצק בכל פעם, כלפי חוץ בתנועות של 6 עד 8 אינץ'. זה ימזג שומן וקמח ויעניק לקרום מרקם עדין. אם היד שלך נהיית דביקה, קמח אותה לפי הצורך. חזור על התהליך עד שכל הבצק עובד. אוספים שוב בצק לתלולית. חזור על ההליך 2 פעמים נוספות.
אחרי פעם שלישית, מקמחים את הידיים. ללוש בעדינות את הבצק 5 או 6 פעמים כדי שיהיה חלק. עצבו לדיסק בגודל 5 אינץ'. מפזרים קלות את הדיסק בקמח, מנקדים עם צד היד, מכסים בניילון נצמד, מקררים 20 דקות לפני העיצוב. אל תתנו לבצק להיות קשה מדי, אחרת יהיה קשה לרדד אותו. אם זה קורה, תנו למאפה להתרכך בטמפרטורת החדר.
מרדדים לעובי של 1/8 אינץ'. לאחר רידוד הבצק, מקמו מערוך במרחק של 4 סנטימטרים מהחלק העליון של המאפה. מרימים את הבצק מעל המערוך ומרדדים בעדינות את הבצק כלפיך. מרימים את המאפה למעלה. ודא שאתה שומר אצבע לחוץ על חבית המערוך כדי למנוע ממנו להחליק. מניחים את המאפה, ומשאירים כ-1 1/2 אינץ' של בצק תלויים על קצה התבנית בצד הקרוב אליכם. לאחר מכן פתחו מאפה על תבנית טארט לא משומנת, והרחיקו את הסיכה מכם. הרם מיד את התלוי לתבנית כדי למנוע מהקצה החד של התבנית לחתוך את הבצק.
מעבדים בכל פעם חלק קטן מהבצק, יוצרים ממנו קמטים של התבנית. חותכים את עודפי המאפה מהקצה העליון של התבנית. מצננים את המאפה במקרר או במקפיא עד 30 דקות. קורעים ריבוע של 18 אינץ' של נייר כסף. יוצרים עיגול עם חמאה במרכז נייר הכסף בגודל 2 סנטימטרים גדול יותר מגודל התבנית.
מניחים נייר כסף עם צד החמאה כלפי מטה, וממרכזים אותו בתבנית האפייה. בעזרת היד, לחץ על נייר הכסף צמוד לדפנות.
מחממים תנור ל-425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). מקם את המדף בשליש התחתון של התנור. ממלאים את התבנית בשעועית יבשה או נאגטס לאפייה מספיק כדי לכסות את פני התבנית. אין למלא יתר על המידה.
אופים מעטפת בצק על תבנית רדודה עם דפנות.
אופים את הקרום 15 עד 18 דקות או עד שהצדדים מתחילים להשחים.
מוציאים את התבנית מהתנור.
הניחו לעמוד כ-30 שניות. מסירים בעדינות את נייר הכסף והשעועית. מנמיכים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). ממשיכים לאפות את הקרום במשך 3 עד 5 דקות או עד שהוא מזהיב. אם תחתית קליפת המאפה מתנפחת, הקש עליה בעדינות עם תחתית מזלג כדי להוציא את האוויר. עשו זאת בזהירות כדי שקליפת הבצק לא תישבר. כאשר הקרום מוכן, מצננים לחלוטין לפני המילוי.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Domaine Ravaut: Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-79 דולר לבקבוק.
Domaine Ravaut: Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir Wine
גוון ברונזה אדמדם חושף את גילו של היין הזה, אבל עדיין יש לו הרבה חיים. אף עמוק ועשיר מרמז על דובדבנים שחורים בשלים, ציפורן וקסיס. לאחר שהיין הספיק לנשום, הוא מתחיל לחשוף עוד יותר תבלינים ופרי. שותה יפה עכשיו אבל סביר להניח שיישאר אטרקטיבי עד 2019 לפחות.