ספגטי קאציו א פפה
המתכון Spaghetti Cacio e Pepe יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל טחון גס, גבינת parmigiano-רג'יאנו, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Cacio e Pepe, Cacio e Pepe, ו Cacio E Pepe סיר אחד (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/2 כוס מי הבישול. בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את הגבינות.
תחזיר את הפסטה לסיר. עבודה מהירה, להוסיף 6 כפות של מי בישול שמורים, 2 כפות בכל פעם, לסירוגין עם הגבינות; לזרוק היטב כדי לייפות היטב את הפסטה בין תוספות.
מפזרים על הפלפל השחור ומתבלים את הפסטה עם מלח; לזרוק שוב.
מעבירים את הפסטה לקערת הגשה מחוממת.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של מי בישול, לפי הצורך, זורק עד צורות רוטב שמנת.