ספגטי תרד נבול
ספגטי תרד נבול יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 454 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. אם יש לך תרד תינוק, ספגטי, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה טוב. נסו סלט תרד נבול, תרד שום נבול, ו סלט תרד נבול (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל ספגטי על פי הוראות החבילה עד אל דנטה.
צנוברים צנים במחבת גדולה מעל חום בינוני, על 3 דקות.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 1 דקה.
מוסיפים פטריות; מבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה.
מוסיפים תרד; מערבבים עד נבול.
להוסיף עגבניות ופרובולון; לזרוק. מתבלים במלח ופלפל. למעלה עם צנוברים, אם תרצה.