קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

ספגטיני עגבניות קיץ ובזיליקום

ספגטיני עגבניות קיץ ובזיליקום
ספגטיני עגבניות קיץ ובזיליקום הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, גבינת מוצרלה עמוסה במים, זיתים של קלמטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עגבניות סוף הקיץ, בזיליקום ופסטה פטה, קיץ מעושן חמאת בזיליקום עגבניות, ו קיץ עגבניות בויאבז עם בזיליקום רוויל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. זרוק ב 3 עגבניות; לבשל 30 שניות. באמצעות כף מחוררת, להעביר עגבניות לצלחת. חזור עם שאריות העגבניות. כאשר מגניב, לקלף עגבניות החל X.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
חותכים עגבניות בחצי אופקית; לסחוט זרעים ומיץ. קוצצים עגבניות גס; להעביר קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים זיתים, 5 כפות שמן, בזיליקום פרוס, ושאלוט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
דַק-דַק-
4
חום שנותר 3 כפות שמן במחבת בינונית כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף פירורי לחם. Sauté עד פריך וזהב, על 5 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
6
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
לנקז היטב.
8
הוסף פסטה לתערובת עגבניות; לזרוק כדי להתמזג. מערבבים בעדינות בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
להעביר פסטה לקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מפזרים פירורי לחם; מקשטים עם זרזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות