קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

ספגטיני עגבניות קיץ ובזיליקום

ספגטיני עגבניות קיץ ובזיליקום
ספגטיני עגבניות קיץ ובזיליקום הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, גבינת מוצרלה עמוסה במים, זיתים של קלמטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עגבניות סוף הקיץ, בזיליקום ופסטה פטה, קיץ מעושן חמאת בזיליקום עגבניות, ו קיץ עגבניות בויאבז עם בזיליקום רוויל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. זרוק ב 3 עגבניות; לבשל 30 שניות. באמצעות כף מחוררת, להעביר עגבניות לצלחת. חזור עם שאריות העגבניות. כאשר מגניב, לקלף עגבניות החל X.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
חותכים עגבניות בחצי אופקית; לסחוט זרעים ומיץ. קוצצים עגבניות גס; להעביר קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים זיתים, 5 כפות שמן, בזיליקום פרוס, ושאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
חום שנותר 3 כפות שמן במחבת בינונית כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף פירורי לחם. Sauté עד פריך וזהב, על 5 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
6
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
לנקז היטב.
8
הוסף פסטה לתערובת עגבניות; לזרוק כדי להתמזג. מערבבים בעדינות בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
9
להעביר פסטה לקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מפזרים פירורי לחם; מקשטים עם זרזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות