ספגטיני עגבניות קיץ ובזיליקום
ספגטיני עגבניות קיץ ובזיליקום הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, גבינת מוצרלה עמוסה במים, זיתים של קלמטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עגבניות סוף הקיץ, בזיליקום ופסטה פטה, קיץ מעושן חמאת בזיליקום עגבניות, ו קיץ עגבניות בויאבז עם בזיליקום רוויל (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. זרוק ב 3 עגבניות; לבשל 30 שניות. באמצעות כף מחוררת, להעביר עגבניות לצלחת. חזור עם שאריות העגבניות. כאשר מגניב, לקלף עגבניות החל X.
חותכים עגבניות בחצי אופקית; לסחוט זרעים ומיץ. קוצצים עגבניות גס; להעביר קערה גדולה.
מערבבים זיתים, 5 כפות שמן, בזיליקום פרוס, ושאלוט.
חום שנותר 3 כפות שמן במחבת בינונית כבדה על חום בינוני.
הוסף פירורי לחם. Sauté עד פריך וזהב, על 5 דקות. תניח בצד.
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
הוסף פסטה לתערובת עגבניות; לזרוק כדי להתמזג. מערבבים בעדינות בגבינה.
מפזרים פירורי לחם; מקשטים עם זרזיליקום.