ספוטי אוכמניות & עוגת שמנת קרושה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אוכמנית ספוטי & עוגת שמנת קרושה. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אוכמניות, לשמר אוכמניות, חלב, קמח העלאת עצמי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת פודסי מנוקדת, גלידת שמנת קרושה וג'ינג'ר גזע, ו פיצולי קרם קרושים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
חמאה שני פחיות כריך 20cm וקו עם נייר אפייה שאינו מקל. בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי העוגה יחד עד שיש לך חלק, הבלילה רכה. מקפלים את האוכמניות דרך הבלילה גלם לפני האפייה.
מחלקים את התערובת בין קופסאות, להחליק את פני השטח עם מרית או את הגב של כף, ואז אופים במשך כ 20 דקות עד הזהב ואת מעיינות העוגה בחזרה כאשר לחוץ. הפעל על מדף קירור ולהשאיר להתקרר לחלוטין.
כדי להפוך את המילוי, לנצח את החמאה עד חלקה ושמנת, ואז בהדרגה לנצח בסוכר הדובדבן. לנצח תמצית וניל אם אתה משתמש בו.
מורחים את קרם החמאה על החלק התחתון של אחד הספוגים, העליון אותו עם ריבה כריך הספוג השני על גבי. אבק עם מעט סוכר לפני ההגשה. שמור במיכל אטום ולאכול בתוך 2 ימים.
עבור מילוי פשוט, מערבבים את הסוכר גלגלית לתוך שמנת קרושה. כריך הספוגים עם אוכמניות לשמר ושליש ממילוי קרם קרוש. למעלה עם קרם שנותר לקשט עם אוכמניות.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "