ספומונה די זבגליון
ספומון די זבגליונה יכול להיות רק ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 569 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם מרסלה, סוכר, שמנת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול למדי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 21%. הציון הזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: זבגליון, זבגליון, ו זבגליון.
הוראות
מפרידים את הביצים ומניחים את החלמונים בחלקו העליון של דוד כפול.
מניחים את הלבנים בקערת נירוסטה בטמפרטורת החדר.
מוסיפים סוכר ואגוז מוסקט לביצים ומקציפים, מהאש, עד שהוא יוצר סרטים.
מוסיפים מרסלה ורום ומניחים מעל דוד כפול. מקציפים עד לקבלת קצף וקצף ודי יציב, בערך 2 עד 3 דקות.
מוציאים לאמבט קרח ומצננים תוך כדי הקצפה. מקציפים את השמנת לפסגות רכות ומקפלים את תערובת הביצים ללבנים.
מכניסים למכונת גלידה ומצננים לפי הוראות היצרן.
מכניסים למקפיא, מכוסה היטב. כשמוכנים להגשה, גורפים לכדורים ומקשטים בעוגיות אמרטי כתושות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. נקטר גרהם בק בליס עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![גרהם בק בליס נקטר]()
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר