ספייס ודבש סלמון עם קוסקוס
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? ספייס ודבש סלמון עם קוסקוס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 631 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. לכו לחנות וקנו קוסקוס, תבלין ראס-אל-האנוט, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מדהים. מתכונים דומים: Spice-שפשף עוף עם קוסקוס ישראלי, צלעות כבש עם צימוקים הדרים וקוסקוס, ו קלמנטינה & דבש קוסקוס.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
גרידה ומיץ 1 לימון, ולאחר מכן לערבב את ההתלהבות ואת המיץ עם התבלין, שום, בצל האביב 2 כפית שמן. עונה היטב.
שים את הסלמון לתוך צלחת רדודה, כפית על המרינדה, ואז להשאיר 10 דקות כדי לתת את הטעמים להתערבב.
בינתיים, לשים את הקוסקוס בקערה גדולה. עצה הנותרים מיץ לימון ושמן, בצל אביב 150ml מים רותחים, ואז לכסות ולהשאיר לעמוד.
הרם את הסלמון על מגש אפייה מרופדת בנייר כסף, כפית על כל שאריות מרינדה, ואז לצלות במשך 15 דקות. עם 5 דקות ללכת, לשלוף את מגש האפייה כפית 1 כפית דבש ברור מעל כל פילה.
הוסף את המנטה לקוסקוס ו fluff אותו עם מזלג.
מגישים את הסלמון עם הקוסקוס, כפית על המיצים ממגש האפייה ומוסיפים פלחי לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.