קושימומחה
מוכן ב29 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות43
מגזין

ספירה לאחור # 6 קלוי חג ההודיה טורקיה, הדרך שלי

ספירה לאחור # 6 קלוי חג ההודיה טורקיה, הדרך שלי
עם / מתכונים / קלוי-חג ההודיה-טורקיה-349795 " > טורקיה חג ההודיה הקלויה, ו הודו חג ההודיה צלוי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הפרד את רגלי ההודו מהשד, תוך שמירה על עמוד השדרה שלם והרגליים עדיין מחוברות במרכז.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
3
חותכים את חתיכת עמוד השדרה שנותרה מהשד ושומרים (השתמשו בתבנית הצלייה כשאתם מבשלים את ההודו). מקלפים את הגזר והבצל וקוצצים גס. קוצצים גס את הסלרי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
חותכים את התפוחים ברבעים ומסירים את הליבות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
5
מניחים 1/3 מהירקות והתפוחים בכלי גדול מספיק כדי להכיל את ההודו עם הירקות והתפוחים. מתבלים את ההודו מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל. לשפשף את חומץ סיידר לתוך תרנגול הודו.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
ירקירק
תפוחתפוח
טורקיה כולהטורקיה כולה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
6
מניחים את השד לתוך מיכל העליון עם 1/3 של ירקות ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
תפוחתפוח
7
מוסיפים את הרגליים ומעליהם את שאר הירקות והתפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
תפוחתפוח
8
מכניסים למקרר ומניחים למרינדה למשך הלילה.
9
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מוציאים את תרנגול ההודו מהמקרר 1 שעה לפני הבישול, כך שההודו יכול להגיע לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
11
מניחים את הירקות והתפוחים בתחתית תבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
12
הניחו את הרגליים, העור כלפי מעלה, על גבי הירקות, וודאו שיש מקום להוסיף את השד אחר כך.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
13
שים את הרגליים בתנור לבשל הראשון, על 1 שעה 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
בזמן שהרגליים מתבשלות, הכינו את שומן הברווז המורכב מעשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
15
מניחים את שומן הברווז הקר בקערת מערבל עומד עם חיבור משוט.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
16
מוסיפים את כל עשבי התיבול הקצוצים וגרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
עשבי תיבולעשבי תיבול
17
מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים במשך 1 דקה עד עשבי תיבול מפוזרים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עשבי תיבולעשבי תיבול
18
מניחים את תערובת עשבי השומן הברווז בקו עבה לאורך הצד הארוך של פיסת ניילון באורך 18 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
19
מגלגלים לצינור, מסובבים את הקצוות עד שהם צמודים ואז מכניסים למקרר להתייצבות אך לא מתקשים, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
20
החלק את היד מתחת לעור על גבי חזה ההודו כדי להפריד את העור מהשד.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
21
חותכים את אחד הקצוות מצינור שומן הברווז. סוחטים מחצית מהתערובת מתחת לעור על גבי אחד השדיים ואת הנותרים על השד השני.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
22
לאחר שהרגליים התבשלו, הניחו את הטימין והרוזמרין בתבנית הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
23
מניחים את השד על גבי עשבי התיבול. צולים עד שתי הרגליים והשד להגיע לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות פרנהייט, על 2 שעות ו 30 דקות יותר. לאחר שמוציאים את הציפור מהתנור, תנו לה לנוח 15 דקות לפני שחותכים אותה. עכשיו לחפור ויש לי יום נהדר.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור