ספירריב וכרוב כבוש
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: Spareribs, Spareribs Herbed, ו צלעות צלויות.
הוראות
חום הצלעות: להפריד את הצלעות, ומפזרים אותם עם מלח.
חום שמן צמחי בסיר כבד גדול על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הצלעות ומשחימים אותן.
הסר את הצלעות מהסיר והוסף את הבצל הקצוץ לסיר. מטגנים את הבצלים במשך 3 דקות. לאחר מכן להוסיף את השום טחון עוד דקה. תחזיר את הצלעות לסיר.
מוסיפים כרוב כבוש, יין, גרגרי ערער, זרעי קימל:
מוסיפים את הכרוב הכבוש והיין לסיר.
הוסף רק מספיק מים כדי לכסות את הצלעות.
מוסיפים 10 גרגרי ערער ופיזור של זרעי קימל לפי הטעם.
מבשלים עד הבשר נופל את העצמות: מביאים לרתיחה ולהפחית את החום לרתיחה. מבשלים עד שהבשר נופל מהעצמות, בין שעה לשעתיים.
הסר את העצמות ואת גרגרי ערער.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים עם תפוחי אדמה מבושלים. טעים עם קטשופ אשר יוצר ניגוד מתוק לכרוב חמוץ, או שאתה יכול להשתמש חרדל דגנים מלאים.