ספר בישול בריא לב הליבוט בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו צ'ילי חלפיניו, כמון טחון, סטייקים של דג חרב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. נסו לב בריא ספר בישול תפוח שיבולת שועל, לב בריא ספר בישול חיטה ברי סלט, ו ספר בישול בריא לב ברוקולי-מרק גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
אם סטייקים דגים גדולים, לחתוך 6 חתיכות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ממתק תמנון בריט
2
מערבבים מרכיבים שנותרו למעט סלסה עגבניות אבוקדו בזכוכית רדודה או צלחת פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
Dientes De Ajo
3
להוסיף דגים; להפוך מעיל עם מרינדה. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות אבל לא יותר מ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ממתק תמנון בריט
4
בינתיים, בקערה בינונית, לערבב את כל מרכיבי סלסה עגבניות אבוקדו יחד. להפריש עד מוכן לשרת.
הסר דגים מן המרינדה; מרינדה מילואים. מכסים וגריל דגים 4 עד 5 אינץ ' מחום בינוני 10 עד 15 דקות, צחצוח 2 או 3 פעמים עם מרינדה מפנה פעם אחת, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.