ספרי בישול קלאסיים: ארוחת בשר חזיר מרהיבה ממרסלה חזן
מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם chard שוויצרי, רחב, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספרי בישול קלאסיים: Tagliatelle תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז, Semifreddo di Cioccolato של מרסלה חזן, ו אורז של מרסלה חזן ומרק כרוב חנוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את החמאה והשמן מעל להבה גבוהה בינונית בסיר עם תחתית כבדה שיתאים לחזיר בנוחות. כאשר קצף החמאה שוכך, לשים את הבשר, צד השומן פונה כלפי מטה. כפי שהוא חומים, להפוך אותו כל כמה רגעים אפילו צביעה מסביב. אם אתה צריך למצוא את החמאה הופכת כהה מאוד, להנמיך את החום.
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיף את המלח, פלפל, ו 1 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
3
מוסיף את החלב לאט, או שזה יהיה להרתיח מעל. אפשר לחלב להגיע לרתיחה במשך 20 או 30 שניות, להפוך את החום למינימום, ולכסות את הסיר, משאיר את המכסה מעט פתוח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מבשלים בבית רתיחה עצלה מאוד במשך כשעה, הפיכת הבשר מעת לעת, עד החלב התעבה, באמצעות אידוי, לרוטב אגוז חום. (הזמן המדויק זה ייקח תלוי במידה רבה על החום של המבער שלך ואת עובי הסיר שלך. במקרה שלי, הייתה שכבה עבה כל כך של שומן על גבי החלב שלא יכולתי לדעת מה קורה מתחתיו. זה לא נראה לי שזה אי פעם הולך להפוך חום אגוז, ולכן בסופו של דבר אני זייף קדימה בכל מקרה, אשר עשוי להסביר היבט הסופי פחות מוצלח של הרוטב שלי.) כאשר החלב מגיע לשלב זה ולא לפני, להוסיף 1 כוס חלב יותר, לתת לו להתבשל במשך כ 10 דקות, ואז לכסות את הסיר בחוזקה. בדוק ולהפוך את החזיר מעת לעת.
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
לאחר 30 דקות, להגדיר את המכסה מעט פתוחה. המשך לבשל על מינימום חום, וכאשר אתה רואה אין יותר חלב נוזלי בסיר, להוסיף את 1/2 כוס חלב אחרים. המשך לבשל עד שהבשר מרגיש רך כאשר נדחף במזלג וכל החלב נקרש לאשכולות אגוז חום קטנים. בסך הכל זה ייקח בין 2 1/2 ו 3 שעות. (אם, לפני הבשר מבושל לחלוטין, אתה מוצא כי הנוזל בסיר התאדה, להוסיף עוד 1/2 כוס חלב, חוזר על הצעד במידת הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
כאשר החזיר הפך רך וכל החלב בסיר התעבה לתוך אשכולות כהים (שוב, זה לא נראה כאילו זה אי פעם הולך לקרות לי), להעביר את הבשר ללוח חיתוך.
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
תן לו להתיישב במשך כמה דקות, ואז לחתוך אותו לפרוסות על 3/8 אינץ ' עבה או קצת פחות, ולסדר אותם על מגש חם.
8
להטות את הסיר ואת הכף את רוב השומן-ייתכן שיהיה כמו כוס זה-להיות זהיר להשאיר מאחור את כל אשכולות החלב מקריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים 2 או 3 כפות מים, ומרתיחים את המים על אש גבוהה תוך שימוש בכפית עץ כדי לגרד שאריות בישול רופפות מלמטה ובצדדים של הסיר. כפית את כל מיצי הסיר על החזיר ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
גבינת צ ' ארד שוויצרית מוקרמת עם גבינת פרמזן
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
Chard שוויצרי
11
- מגיש 4 -
12
חותכים את גבעולי chard לחתיכות על 4 אינץ ' ארוך, ולשטוף אותם במים קרים. מביאים 3 ליטרים מים לרתיחה ומבשלים את הגבעולים לרתיחה מתונה עד שהם מרגישים רכים כאשר נדחפים עם מזלג, על 30 דקות על פי המחבר (בישלתי אותם רק על 15).
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
13
לנקז ולהניח בצד.
14
מחממים התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
למרוח את החלק התחתון ואת הצדדים של צלחת אפייה עם חמאה ומניחים שכבה של גבעולי chard בתחתית, הנחת אותם מקצה לקצה ו זמירה כדי להתאים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
Chard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
16
מפזרים קלות עם מלח וגבינה מגוררת ונקודה במשורה עם חמאה. חזור על ההליך, בניית שכבות של גבעולים עד שהשתמשת בכולם. השכבה העליונה צריכה להיות מפוזרת בנדיבות עם פרמזן מנוקד עבה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
(צינור גדול)
17
אופים על המדף העליון של התנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ויוצרת קרום קל, זהוב על גבי. אתה יכול להתחיל לבדוק אחרי 10 או 15 דקות, אבל מניסיוני זה לוקח 20 או 25 דקות. כשהגרין יוצא מהתנור, תן לו להתיישב לכמה דקות לפני שהוא מביא אותו לשולחן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
סלט סלק שוויצרי מבושל
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
19
- מגיש 4-6 -
20
לנקות את העלים chard היטב בכמה שינויים של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
21
הרם את העלים מתוך האמבטיה האחרונה שלהם ולשים אותם במחבת עם רק את הלחות נצמדת אליהם.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
22
מוסיפים 2 כפיות מלח, הופכים את החום לבינוני, מכסים ומבשלים עד למכרז מלא, בערך 15-18 דקות מהרגע שהנוזל במחבת מתחיל לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
23
מסננים את chard ולחץ בעדינות החוצה לחות רבה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
24
העברה למגש הגשה. כאשר פושר או לא קריר יותר מאשר טמפרטורת החדר, לזרוק עם מלח, שמן זית, ו 1 או יותר כפות מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
(צינור גדול)
25
הגישו מיד.
26
קליפות מנדרינה קפואות מלאות סורבה מנדרינה
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
1 כף מרסלה יבשה
סורבה
27
- מגיש 4-
28
מרכיבים
29
4 מנדרינות
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
30
1 תפוזים גדולים או קטנים 2
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסות
31
1 לימון
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
32
1 כוס סוכר מגורען
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
33
1 ביצה לבן (אופציונלי)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
34
3 כפות רום (אופציונלי)
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
35
לשטוף את המנדרינות במים קרים. לחתוך בצורה מסודרת את צמרותיהם בחתיכה אחת, משאיר מספיק של פתח בשבילך כדי לחלץ את הפרי, מאוחר יותר, כדי למלא את הקליפה. החזק כל מנדרינה מעל קערה ולצלול מקצרת הדר לתוך הלב שלה; לסחוט כמה שיותר מיץ לתוך הקערה, להיות זהיר מאוד להשאיר את הקליפה ללא פגע. לאחר מכן להסיר כל פרי או עיסה הנותרים מבפנים של מנדרינה כך שיש לך כדור חלול מסודר, מלא שורות. להקפיא את הפגזים לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
קפה מבושל חזק וחם
1 כף מרסלה יבשה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
36
מגררים את גרידת 1/2 של התפוז ו 1/2 של הלימון. מיץ תפוזים ולימון לתוך קערת מיץ מנדרינה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינה
מלח דק, לשולי הכוסות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
37
שים את הסוכר ו 1 כוס מים לתוך סיר קטן. להפוך את החום בינוני ומערבבים מעת לעת עד הסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
38
יוצקים את הסירופ הזה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
39
מוסיפים את תיבות התפוז והלימון המגורדות ואת תערובת המיץ.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
40
מערבבים היטב. אפשר לתערובת להתקרר לחלוטין ולקרר במקרר. בשלב זה עוסק חזן בחלבון ביצה מוכה רק עד הקצפה, אך מסיבות שונות דילגתי על שלב זה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
41
חבוץ את התערובת הצוננת במכונת גלידה. אם אתה רוצה, מערבבים את הרום לתוך סורבה churned; אני לא אוהב קינוחים שיש להם טעם boozy, אז עזבתי את זה.
מרכיבים שתצטרך
סורבה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
דבש הדרים
42
חזן מייעץ להקפיא את סורבה לפחות 1 שעה לפני מלית אותו לתוך הפגזים, אבל הייתי קצר בזמן וממולא מיד. פשוט כפית את סורבה לתוך הפגזים, ואז להחזיר את המנדרינות הממולאות למקפיא ולחכות 45 דקות כדי לשרת. לוח הטעימות שלי חשב סורבה יכול היה להיות פחות מתוק, אבל אז תהינו אם הפחתת הסוכר היה נותן סורבה קפוא מרקם פחות יפה; זה היה בהיר ותוסס, אם כי שום דבר מבעבע נוספה!