קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
דיאטותללא גלוטן
מגזין

ספרי בישול קלאסיים: ארוחת בשר חזיר מרהיבה ממרסלה חזן

ספרי בישול קלאסיים: ארוחת בשר חזיר מרהיבה ממרסלה חזן
מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם chard שוויצרי, רחב, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספרי בישול קלאסיים: Tagliatelle תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז, Semifreddo di Cioccolato של מרסלה חזן, ו אורז של מרסלה חזן ומרק כרוב חנוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החמאה והשמן מעל להבה גבוהה בינונית בסיר עם תחתית כבדה שיתאים לחזיר בנוחות. כאשר קצף החמאה שוכך, לשים את הבשר, צד השומן פונה כלפי מטה. כפי שהוא חומים, להפוך אותו כל כמה רגעים אפילו צביעה מסביב. אם אתה צריך למצוא את החמאה הופכת כהה מאוד, להנמיך את החום.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיף את המלח, פלפל, ו 1 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מוסיף את החלב לאט, או שזה יהיה להרתיח מעל. אפשר לחלב להגיע לרתיחה במשך 20 או 30 שניות, להפוך את החום למינימום, ולכסות את הסיר, משאיר את המכסה מעט פתוח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מבשלים בבית רתיחה עצלה מאוד במשך כשעה, הפיכת הבשר מעת לעת, עד החלב התעבה, באמצעות אידוי, לרוטב אגוז חום. (הזמן המדויק זה ייקח תלוי במידה רבה על החום של המבער שלך ואת עובי הסיר שלך. במקרה שלי, הייתה שכבה עבה כל כך של שומן על גבי החלב שלא יכולתי לדעת מה קורה מתחתיו. זה לא נראה לי שזה אי פעם הולך להפוך חום אגוז, ולכן בסופו של דבר אני זייף קדימה בכל מקרה, אשר עשוי להסביר היבט הסופי פחות מוצלח של הרוטב שלי.) כאשר החלב מגיע לשלב זה ולא לפני, להוסיף 1 כוס חלב יותר, לתת לו להתבשל במשך כ 10 דקות, ואז לכסות את הסיר בחוזקה. בדוק ולהפוך את החזיר מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
לאחר 30 דקות, להגדיר את המכסה מעט פתוחה. המשך לבשל על מינימום חום, וכאשר אתה רואה אין יותר חלב נוזלי בסיר, להוסיף את 1/2 כוס חלב אחרים. המשך לבשל עד שהבשר מרגיש רך כאשר נדחף במזלג וכל החלב נקרש לאשכולות אגוז חום קטנים. בסך הכל זה ייקח בין 2 1/2 ו 3 שעות. (אם, לפני הבשר מבושל לחלוטין, אתה מוצא כי הנוזל בסיר התאדה, להוסיף עוד 1/2 כוס חלב, חוזר על הצעד במידת הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
כאשר החזיר הפך רך וכל החלב בסיר התעבה לתוך אשכולות כהים (שוב, זה לא נראה כאילו זה אי פעם הולך לקרות לי), להעביר את הבשר ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
תן לו להתיישב במשך כמה דקות, ואז לחתוך אותו לפרוסות על 3/8 אינץ ' עבה או קצת פחות, ולסדר אותם על מגש חם.
8
להטות את הסיר ואת הכף את רוב השומן-ייתכן שיהיה כמו כוס זה-להיות זהיר להשאיר מאחור את כל אשכולות החלב מקריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים 2 או 3 כפות מים, ומרתיחים את המים על אש גבוהה תוך שימוש בכפית עץ כדי לגרד שאריות בישול רופפות מלמטה ובצדדים של הסיר. כפית את כל מיצי הסיר על החזיר ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
גבינת צ ' ארד שוויצרית מוקרמת עם גבינת פרמזן
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
Chard שוויצריChard שוויצרי
11
- מגיש 4 -
12
חותכים את גבעולי chard לחתיכות על 4 אינץ ' ארוך, ולשטוף אותם במים קרים. מביאים 3 ליטרים מים לרתיחה ומבשלים את הגבעולים לרתיחה מתונה עד שהם מרגישים רכים כאשר נדחפים עם מזלג, על 30 דקות על פי המחבר (בישלתי אותם רק על 15).
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
13
לנקז ולהניח בצד.
14
מחממים התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
למרוח את החלק התחתון ואת הצדדים של צלחת אפייה עם חמאה ומניחים שכבה של גבעולי chard בתחתית, הנחת אותם מקצה לקצה ו זמירה כדי להתאים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
16
מפזרים קלות עם מלח וגבינה מגוררת ונקודה במשורה עם חמאה. חזור על ההליך, בניית שכבות של גבעולים עד שהשתמשת בכולם. השכבה העליונה צריכה להיות מפוזרת בנדיבות עם פרמזן מנוקד עבה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(צינור גדול)(צינור גדול)
17
אופים על המדף העליון של התנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ויוצרת קרום קל, זהוב על גבי. אתה יכול להתחיל לבדוק אחרי 10 או 15 דקות, אבל מניסיוני זה לוקח 20 או 25 דקות. כשהגרין יוצא מהתנור, תן לו להתיישב לכמה דקות לפני שהוא מביא אותו לשולחן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
סלט סלק שוויצרי מבושל
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
19
- מגיש 4-6 -
20
לנקות את העלים chard היטב בכמה שינויים של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
21
הרם את העלים מתוך האמבטיה האחרונה שלהם ולשים אותם במחבת עם רק את הלחות נצמדת אליהם.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
22
מוסיפים 2 כפיות מלח, הופכים את החום לבינוני, מכסים ומבשלים עד למכרז מלא, בערך 15-18 דקות מהרגע שהנוזל במחבת מתחיל לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
23
מסננים את chard ולחץ בעדינות החוצה לחות רבה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
24
העברה למגש הגשה. כאשר פושר או לא קריר יותר מאשר טמפרטורת החדר, לזרוק עם מלח, שמן זית, ו 1 או יותר כפות מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
(צינור גדול)(צינור גדול)
25
הגישו מיד.
26
קליפות מנדרינה קפואות מלאות סורבה מנדרינה
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
סורבהסורבה
27
- מגיש 4-
28
מרכיבים
29
4 מנדרינות
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
30
1 תפוזים גדולים או קטנים 2
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
31
1 לימון
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
32
1 כוס סוכר מגורען
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
33
1 ביצה לבן (אופציונלי)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
34
3 כפות רום (אופציונלי)
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
35
לשטוף את המנדרינות במים קרים. לחתוך בצורה מסודרת את צמרותיהם בחתיכה אחת, משאיר מספיק של פתח בשבילך כדי לחלץ את הפרי, מאוחר יותר, כדי למלא את הקליפה. החזק כל מנדרינה מעל קערה ולצלול מקצרת הדר לתוך הלב שלה; לסחוט כמה שיותר מיץ לתוך הקערה, להיות זהיר מאוד להשאיר את הקליפה ללא פגע. לאחר מכן להסיר כל פרי או עיסה הנותרים מבפנים של מנדרינה כך שיש לך כדור חלול מסודר, מלא שורות. להקפיא את הפגזים לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
36
מגררים את גרידת 1/2 של התפוז ו 1/2 של הלימון. מיץ תפוזים ולימון לתוך קערת מיץ מנדרינה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
37
שים את הסוכר ו 1 כוס מים לתוך סיר קטן. להפוך את החום בינוני ומערבבים מעת לעת עד הסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
38
יוצקים את הסירופ הזה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
39
מוסיפים את תיבות התפוז והלימון המגורדות ואת תערובת המיץ.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
40
מערבבים היטב. אפשר לתערובת להתקרר לחלוטין ולקרר במקרר. בשלב זה עוסק חזן בחלבון ביצה מוכה רק עד הקצפה, אך מסיבות שונות דילגתי על שלב זה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
41
חבוץ את התערובת הצוננת במכונת גלידה. אם אתה רוצה, מערבבים את הרום לתוך סורבה churned; אני לא אוהב קינוחים שיש להם טעם boozy, אז עזבתי את זה.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
דבש הדריםדבש הדרים
42
חזן מייעץ להקפיא את סורבה לפחות 1 שעה לפני מלית אותו לתוך הפגזים, אבל הייתי קצר בזמן וממולא מיד. פשוט כפית את סורבה לתוך הפגזים, ואז להחזיר את המנדרינות הממולאות למקפיא ולחכות 45 דקות כדי לשרת. לוח הטעימות שלי חשב סורבה יכול היה להיות פחות מתוק, אבל אז תהינו אם הפחתת הסוכר היה נותן סורבה קפוא מרקם פחות יפה; זה היה בהיר ותוסס, אם כי שום דבר מבעבע נוספה!
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
סורבהסורבה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק