ספרי בישול קלאסיים: מרק מוליגטוני נטול גלוטן, וללא לקטוז מרק. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. גשו לסופר וקנו כורכום הקרקע, פלפל קאיין, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ספרי בישול קלאסיים: מרק עגבניות טוסקני ולחם צרפתי תוצרת בית, מרק עדשים קלאסי -מרק מוליגטוני המקורי, ו ספרי בישול קלאסיים: עוגיות שוקולד צ'יפס חום סוכר של אלקסיס (מתכונים דומים).
הוראות
1
טפיחה לייבש את חתיכות כבש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
2
מחממים את השמן בסיר 2-3 ליטר מעל להבה בינונית, ולאחר מכן מוסיפים את הבשר. הפעל ומטגנים עד חתיכות משחימים קלות על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר עם כפית מחוררת ולהניח בצד. כבה את החימום.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
לאותו סיר, מוסיפים את ממרח השום-ג ' ינג ' ר, זרעי פרג קלויים וקרקע, כוסברה, כמון וכורכום. להפוך את החום בינוני ומטגנים, ערבוב כל הזמן, במשך כדקה. הפעל את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
הדבק ג ' ינג ' ר
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכום
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
עכשיו להוסיף את הבשר השחום וכל מיצים שהצטברו מתחתיו, המלח, קאיין, ופלפל שחור. מערבבים ולהשאיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
שלב קמח חומוס ו - ¼ כוס מים בקערה, ערבוב יסודי עד שיש לך משחה חלקה. לאט להוסיף את מרק העוף, ערבוב כפי שאתה עושה זאת.
מרכיבים שתצטרך
קמח חומוס
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
יוצקים את התערובת על הבשר בסיר. להפוך את החום גבוה ולהביא מרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הוסף אורז לא מבושל אם אתה משתמש בו. כיסוי, חום נמוך יותר, ומבשלים בעדינות במשך חצי שעה או עד הבשר רך. מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מים כדי לאפשר
אפונה גויה®
9
אם אתה משתמש אורז מבושל, להוסיף אותו מרק 5 דקות לפני ההגשה.