קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

ספרי בישול קלאסיים: תפוחי אדמה 'יבשים' טעימים

ספרי בישול קלאסיים: תפוחי אדמה 'יבשים' טעימים
ספרי בישול קלאסיים: תפוחי אדמה 'יבשים' טעימים עשויים להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. אם יש לך פלפלים, זרעי כמון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ספרי בישול קלאסיים: מרק מוליגטוני, ספרי בישול קלאסיים: מרק עגבניות טוסקני ולחם צרפתי תוצרת בית, ו ספרי בישול קלאסיים: ארוחת בשר חזיר מרהיבה ממרסלה חזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממש לפני שאתה מתחיל, לקלף את תפוחי אדמה מבושלים וקוביות אותם לחתיכות על 1 אינץ 'על ידי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2
בווק או סיר 10-12 אינץ', לחמם את השמן מעל להבה בינונית. כאשר חם מאוד, לשים בשומר זרעי כמון, ולאחר מכן את זרעי חרדל חילבה. כשהם מתחילים לשנות צבע ופופ (כ -10 שניות), מוסיפים את הפלפלים האדומים. ברגע הפלפלים האדומים להתנפח להכהות, להוסיף את תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, כורכום, ומלח. שמור על חום בינוני ומטגנים, פונה בעדינות כדי לא לשבור את תפוחי האדמה. מטגנים במשך 15-20 דקות, עד תפוחי האדמה הם השחמה לא אחידה. לסחוט מיץ לימון על תפוחי אדמה וטעם מלח.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חילבהזרעי חילבה
לתיבול בשרלתיבול בשר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
כורכוםכורכום
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל