ספרי בישול קלאסיים: תפוחי אדמה 'יבשים' טעימים
ספרי בישול קלאסיים: תפוחי אדמה 'יבשים' טעימים עשויים להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. אם יש לך פלפלים, זרעי כמון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ספרי בישול קלאסיים: מרק מוליגטוני, ספרי בישול קלאסיים: מרק עגבניות טוסקני ולחם צרפתי תוצרת בית, ו ספרי בישול קלאסיים: ארוחת בשר חזיר מרהיבה ממרסלה חזן (מתכונים דומים).
הוראות
ממש לפני שאתה מתחיל, לקלף את תפוחי אדמה מבושלים וקוביות אותם לחתיכות על 1 אינץ 'על ידי 1/2 אינץ'.
בווק או סיר 10-12 אינץ', לחמם את השמן מעל להבה בינונית. כאשר חם מאוד, לשים בשומר זרעי כמון, ולאחר מכן את זרעי חרדל חילבה. כשהם מתחילים לשנות צבע ופופ (כ -10 שניות), מוסיפים את הפלפלים האדומים. ברגע הפלפלים האדומים להתנפח להכהות, להוסיף את תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, כורכום, ומלח. שמור על חום בינוני ומטגנים, פונה בעדינות כדי לא לשבור את תפוחי האדמה. מטגנים במשך 15-20 דקות, עד תפוחי האדמה הם השחמה לא אחידה. לסחוט מיץ לימון על תפוחי אדמה וטעם מלח.